Annonce
Ugeavisen Svendborg

Film med musik

En ny engelsk feelgood-film, "Sangklubben", kan fra på torsdag den 25. juni ses i Scala. Foto fra filmen
Scala har tre nye film på programmet
Annonce

Svendborg: Scala i Svendborg har torsdag den 25. juni tre premierefilm på programmet og to af dem er med masser af musik.

"Sangklubben", som er en opløftende og rørende film baseret på en sand historie, er instrueret af den oscarnominerede, Peter Cattaneo, som også stod bag Det’ bare mænd.

For kvinderne på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringerne store, når mændene er udstationerede. Blandt dem er den afmålte Kate (Kristin Scott Thomas) og den sprudlende Lisa (Sharon Hogan), som tager initiativ til at lave en fællesaktivitet.

Broderi og bogklub skydes hurtigt ned, men ideen om et sangkor vækker begejstring. Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre, som alle kan synge med på.

Da der pludselig er bud efter koret fra London med tilbud om at synge i Royal Albert Hall, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi.

Robbie Williams har skrevet musik til filmen.

Annonce

Satirisk animation

Hyæne Film og Nordisk Film Distribution står bag den  satiriske animationsfilm "Blokhavn", som er skabt af kunstnerkollektivet og YouTube-fænomenet Gigis. "Blokhavn" er Gigis første spillefilm, som de både har skrevet, instrueret og animeret, mens nogle af landets største artister anført af Gilli, Burhan G og Kewan står bag filmens soundtrack.

Ali og hans fem bedste venner bor i ghettoområdet Blokhavn. De går i 8. klasse på den lokale skole, der er udråbt til den værste skole i Danmark. Ali hader alt ved skolen på nær tre ting: sine venner, Yasmina fra parallelklassen og lærerinden Gertrud.

"Blokhavn" er en dansk animationsfilm med musik fra en lang række danske kunstnere. Foto fra film

Da det en dag bliver meldt ud, at skolen skal lukke, går det op for Ali, at han risikerer at miste alt: Han kan nemlig ende på en anden skole end sine venner og Yasmina! Ali beslutter sig derfor for at redde skolen og får overtalt sine venner til at hjælpe ham. Vennerne må nu holde sammen, men deres umulige redningsaktion går desværre langt fra som planlagt…

Annonce

Brandmand Sam

For de yngste biografgængere har Scala en ny film med Brandmand Sam på plakaten.

Da en brændende olietankvogn kommer ud af kontrol og har retning mod Pontypandy, udfører Brandmand Sam en dristig redningsaktion. Mandy og Sarah filmer indsatsen til deres hjemmeside, og klippet af Sams heltemod går viralt.

Don Forhammer, en stor Hollywood-filmmogul, ser klippet og insisterer på at få Sam med i sin næste film. Uheldigvis for Sam ønsker hans medspiller, Hollywood-skuespilleren Flex Dexter, ikke at dele succesen med nogen og skyr ingen midler for at skubbe Brandmand Sam ud af billedet...

Filmen har danske stemmer af Lars Mikkelsen, Peter Zhelder, Nis Bank-Mikkelsen, Thorbjørn Hummel m.fl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce