Annonce
Ugeavisen Svendborg

Find den indre stemme

Workshoppen "Lev dit liv!" holdes i Generalindehuset ved Valdemars Slot på Tåsinge 31. august. PR-foto
Alternative terapeuter står bag workshop om at leve livet i overensstemmelse med den indre sandhed.
Annonce

Tåsinge: "Lev dit liv!" er overskriften på en workshop, der tilbydes af alternativ terapeut Jonna Eierslev og systemisk familieopstiller Jane Bruus, som er indgået i et samarbejde.

De har hver især personligt oplevet, hvor udfordrende det kan være at følge sin indre stemme.

Jane Bruus valgte traditionel behandling fra, da hun i 2015 fik konstateret brystkræft.

- For mig var det, som om jeg valgte livet, da jeg sagde nej tak til operation. Jeg er fuldstændig overbevist om, at det at lytte til min indre sandhed, var det der gjorde, at i dag er i live.

Annonce

Den indre sandhed

Dagligdagen kan også være fyldt med mindre situationer hvor det, at være ærlig overfor sig selv både er vigtigt, men også kan være svært.

- Jeg voksede op i Jehovas Vidner, indtil jeg var 7 år. og her skal du hele tiden gøre dig umage for at komme med i "Paradis". Så det var ikke tilladt for mig at lytte til min indre sandhed - og slet ikke at følge den, siger Jonna Eierslev.

Der kan være mange grunde til, at det kan være svært at være tro mod sig selv.

Det overhovedet at kunne mærke, hvad der er rigtigt for en selv, kan være pakket væk for længe siden. Så nogle gange skal vi genopdage, hvad det vil sige at kunne mærke os selv, og hvordan det føles når noget er sandt indeni.

Annonce

Redskaber og ressourcer

På workshoppen, der holdes i Generalindehuset ved Valdemarslot på Tåsinge lørdag 31. august arbejdes der med netop dette. Jonna Eierslev og Jane Bruus forener på denne dag deres kompetencer. De vil arbejde med systemiske opstillinger, og guidede meditationer, hvor der er mulighed for bevidstgørelse af uhensigtsmæssige overbevisning og mønstre og dermed healing og tranformation.

Deltagerne får redskaber og ressourcer med hjem, som kan hjælpe dem med at forblive hjemme i dem selv, få lettere ved at træffe beslutninger, og tydeligt kunne mærke deres ja og deres nej.

Du kan tilmelde dig dagen ved at maile til Jonna Eierslev eller til Jane Bruus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce