Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fodarbejde i 40 år

Klinik for Fodterapi i Skattergade 4, som har 40 års jubilæum, tegnes i dag af Lars Møller Andersen og Lene Hansen som indehavere - og med Susanne Birch, Anja Christiansen, Mette Schneider-Christensen og Frederik Hjortkjær som indlejere. Foto: Michael Thorbjørnsen
Klinik for Fodterapi i Skattergade har i 40 år ordnet sydfynske fødder.

Svendborg: Klinik for Fodterapi i Svendborg har i nu 40 år stået solidt forankret i Skattergade 4, hvorfra man har hjulpet mange svendborgensere med problemer med fødderne.

Selvom der er tale om en pæn alder for en klinik, så har man på adressen udviklet sig gennem alle årene og fremstår i dag som en moderne klinik, der behersker alle fagets specialer - lige fra fodbehandling til fremstilling af indlægssåler.

- Til glæde for fødder, der har brug for professionel behandling eller blot forkælelse, fortæller Lene Hansen, der sammen med Lars Møller Andersen i dag er indehaver af Klinik for Fodterapi.

Annonce

Alle fodterapeuter på klinikken er statsautoriserede, har ydernummer og arbejder derfor også under overenskomst med den offentlige sygesikringen, der yder tilskud til folk med diabetes eller leddegigt, nedgroede negle, der kræver bøjlebehandling og seneste nyt er en vederlagsfri behandling af fodvorter til specialhenviste patienter.


Selvom der er tale om en pæn alder for en klinik, så har man på adressen udviklet sig gennem alle årene og fremstår i dag som en moderne klinik, der behersker alle fagets specialer.

fra artiklen


- Vi benyttede første periode med coronanedlukning til at renovere kliniklokalerne, og i samme periode blev facaden også istandsat og ført tilbage til oprindelig stil, fortæller Lars Møller Andersen.

Klinikken åbnede 9. maj 1981 af blandt andre Kirsten Hildebrandt (også formand for Peder Most Garden, red.), der forrige år valgte at gå på pension. Hendes afløser Frederik Hjortkær kunne som nyuddannet fodterapeut herefter starte som indlejer, da der igen kunne åbnes efter coronanedlukningen.

- Pandemien har desværre begrænset os i at holde åbent hus og fejrer jubilæet, men en stor tak skal der lyde alle, der kommer på klinikken, nye som gamle, nogen har endda fulgt med lige fra start. Også tak til vores gode naboer, kollegaer og samarbejdspartnere, siger Lene Hansen og Lars Møller Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce