Annonce
Ugeavisen Svendborg

Folk For Folk står for musikken hos Arne B i Svendborg

Tom Nagel Rasmussen spiller på Arne B. PR foto
Folk For Folk er klar med efterårsprogrammet. Der bliver koncerter med blandt andre Tom Nagel Rasmussen, Sam Kelly Trio og Esben Just.
Annonce

Svendborg: Efteråret nærmer sig, og dermed kommer der også gang i alle de mange kulturoplevelser i Svendborgs teatre og i musikforeningerne. I Folk For Folk er man klar med efterårsprogrammet.

Man har planlagt 15 folkemusikaftner. Alle koncerterne finder sted på Arne B på tirsdage kl. 20.

Allerede 3. september får man besøg af et ungt engelsk band: Sam Kelly Trio. Sam Kelly er i Danmark bl.a. kendt fra Tønder Festivalen, hvor hans sangstemme, charme, energi og smittende humør kombineret med iørefaldende fortolkninger af gode sange har skaffet ham mange fans. 10. september kommer Bull & Hjorth. De præsenterer: "Halfdan, Morten og mig". Her tager de to tilhørerne i hånden og fører dem ind i lyrikkens spændende verden. Gorm Bull er sangskriver og en dygtig fortolker. Palle Hjorth er keyboardspilleren, der tog over efter Thomas Koppel i Savage Rose. Han har et hjerte, der banker for gode danske tekster og er en førende musiker inden for både jazz og folk.

Folk For Folk fik i år et nyt bestyrelsesmedlem, Theis Langelands, som man præsenterer ved en Åben Scene 17. september. Theis er pianist og spiller folkemusik i bred forstand, han er bl.a. med i orkestrene Fionia Stringband, Rannok, Svøbsk Kvartet og Habedekuk og flere andre sammenhænge.

24. september kan man præsentere organist og entertainer Esben Just i et solopiano show. Med udgangspunkt i sin kærlighed til alt godt fra New Orleans-musikkens herligheder, bliver der både brug for dansesko, syng-med-stemme og håndklap.

Sam Kelly Trio indleder Folk For Folks efterårsprogram. PR foto
Annonce

Gylden fødselsdag

1. oktober kan præsenterer Halfdan Rasmussens søn, Tom Nagel Rasmussen, der i sin tid satte sin fars selvbiografiske digte og barndommen på Christianshavn i musik på lp’en: "Og det var det". Tom Nagel Rasmussen spiller desuden en buket af sine egne sange fra halvfjerdserne og frem til i dag.

8. oktober fejrer man traditionen tro Folk For Folks fødselsdag i selskab med De Gyldne Drenge, der som navnet antyder hylder det nordjyske kultband De Gyldne Løver. Resten af sæsonen byder på Navne som: Lasse & Mathilde, Den eminente bluesman Tim Lotar, Baltic Crossing, Perry Stenbäck, Himmerland og besøg fra Irland af bandet Socks In The Flying Pan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce