Annonce
Ugeavisen Svendborg

Foredrag om stress, angst og bekymringer hos børn og unge

Mette Willum holder foredrag om stress og angst hos børn. Privatfoto
Annonce

Svendborg: Mette Willum, der har mange års erfaring i arbejdet med børn og unges mentale og følelsesmæssige trivsel, inviterer torsdag den 12. marts kl. 19 i Svendborg Svømmehal på Ryttervej 70 til et foredrag om stress, angst og bekymringer hos børn og unge.

- Har man et barn der f.eks. bekymrer sig meget, har svært ved at falde i søvn eller sove alene, ofte har hovedpine eller ondt i maven, tænker meget på døden og bekymrer sig om der skal ske far og mor noget, har svært ved at sidde stille i timerne, har svært ved at lære nyt, har eksamensangst, er stille og indadvendt eller bare ikke trives og ikke er glad, så vil dette foredrag være noget for dig som forældre eller bedsteforældre, skriver Mette Willum i en pressemeddelelse.

Med en baggrund som folkeskolelærer og mange års erfaring i relationsarbejde, samt efterfølgende uddannelser indenfor coaching, healing og naturterapi har Mette Willum stor viden med at behandle og hjælpe disse børn og deres forældre videre, så hverdagen for barn og forældre bliver mere balanceret og rolig.

- Det er vigtigt at opdage barnets angst i så tidlig en alder som muligt, og der findes gode værktøjer til at spotte tegnene på angst og stress hos børn. Kom og hør lidt mere om dette, så du bliver bedre klædt på til at kunne hjælpe dit barn.

- For mig er det vigtigt at forældre bliver mere bevidst om hvilke signaler de skal være opmærksomme på hos deres barn, og at de bliver klar over, hvilke hjælpemidler og metoder, der kan hjælpe deres barn som alternativer til traditionel behandling, skriver Mette Willum.

Hun vil i sit foredrag bl.a. komme ind på, hvorfor får vi angst og stress, hvordan man spotter tegn på angst og stress, der gives gode råd til forældre og andre voksne omkring barnet, samt forslag til alternative og naturlige måde at behandle sygdommen på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce