Annonce
Ugeavisen Svendborg

Forfattersamtale med Mich Vraa og Jesper Bugge Kold

I samtale med Nils Valdersdorf Jensen fortæller Mich Vraa og Jesper Bugge Kold om, deres første fælles roman "Pigen fra det store hvide skib". Foto: Simon Nørlev

Svendborg: Svendborg Bibliotek står bag et arrangement med forfatterene Mich Vraa og Jesper Bugge Kold onsdag den 26. maj klokken 19.

I en samtale med museumsinspektør Nils Valdersdorf Jensen fortæller Mich Vraa og Jesper Bugge Kold om deres første fælles roman "Pigen fra det store hvide skib".

Bogen tager sit udgangspunkt 23. januar 1951, da hospitalsskibet Jutlandia lægger fra kaj i København. Ombord er den unge Molly Dahl, som er en af de toogfyrre sygeplejersker, der er sluppet gennem nåleøjet og blevet antaget til tjeneste på skibet. I den sydkoreanske havneby Pusan flettes Mollys skæbne sammen med Yuns, en elleveårig nordkoreansk pige på flugt. Men kan Molly redde Yun? Og hvem skal redde Molly?

Annonce

- Mød de to forfattere i en samtale og hør om deres samarbejde om at digte skæbner frem fra godt gemte historiske kilder og med at kaste litterært lys over et stykke maritimt, dansk, humanitærhistorie.

Billetter købes på svendborgbibliotek./thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Donation til flagallé

Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Annonce