Annonce
Ugeavisen Svendborg

Forkælelse og velvære for Gravide, i Gymnastikhuset på Tåsinge

Gymnastikhuset tilbyder gravidmassage. Pressebillede
Varmtvandstræning, gravidmassage og yoga er blandt de mange tilbud i Gymnastikhuset på Tåsinge.
Annonce

Tåsinge: Hver onsdag formiddag kan man som gravid forkæle krop og sind i varmtvandsbassin på holdet "Klar til fødsel" i Gymnastikhuset på Tåsinge.

Gymnastikhusets jordemor guider deltagerne gennem en times varmtvandstræning, hvor de får styrket muskler og forberedt krop og sind til fødslen i total vægtløshed.

Der er også rig mulighed for at få svar på alle spørgsmål omkring graviditeten og fødslen. Timen afsluttes med afslapning i vandet.

Gymnastikhusets fysioterapeut, Karen Klim, er specialuddannet i behandlinger for gravide, så man er i gode hænder når man booker en behandling hos hende. Gravid massagen er en dybt afspændende helkropsmassage.

Massagen blødgører dine ømme og spændte muskler, virker stressreducerende, giver en roligere søvn og øger din kropsbevidsthed.

Behandlingen afhjælper graviditetsgener såsom smerter i bækken, ryg og baller, hævede ben og fødder, kramper i benene og søvnløshed.

Hver tirsdag eftermiddag har Vickie Aviaja meditativ yoga i Skovhytten. Meditativ Yoga er godt for de, der er gravide og som har brug for balance i krop og sind.

Ved yogaen benyttes langsommelighed, dybe stræk, stilhed, hvile, meditationer, åndedrætsøvelser, længere tid til hver øvelse, samt længere tid til savasana./exp

Hver tirsdag er der yoga for gravide i Gymnastikhuset på Tåsinge. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce