Annonce
Ugeavisen Svendborg

Forsikringsspørgsmål: Nervøs for allerede udbetalt erstatning

Kan et forsikringsselskab kræve en del af min ulykkeserstatning tilbage, hvis sagen genoptages?
Annonce

Hej med jer.

Jeg har været uheldig at komme til skade med min tommelfinger for et par år siden, og jeg har fået udbetalt en erstatning svarende til otte procent varigt mén.

I sig selv er jeg rigtig glad for erstatningen. En scanning har vist, at der er sprunget en pulley i min finger. Bevægeligheden er stadig meget skidt, og lægen mener, at jeg er berettiget til mindst 10 procent.

Mit spørgsmål går nu på, om et selskab kan ændre erstatningen for min finger i en negativ retning, hvis jeg beder dem om at genoptage sagen?

Det burde jo ikke være muligt, men jeg vil gerne være sikker.

Venlig hilsen

Den uheldige

Annonce

Urigtige oplysninger

Hej uheldige

Når et forsikringsselskab udbetaler erstatning efter en ulykke, er den bindende. Det gælder dog ikke, hvis selskabet efterfølgende får oplysninger om særlige omstændigheder, som at du for eksempel har givet urigtige oplysninger.

For at du kan få genoptaget din sag, kræver det normalt, at der er nye oplysninger. Hvis der er lægelig dokumentation for, at skaden på din finger er forværret, vil jeg anbefale dig at kontakte dit forsikringsselskab.

Hvis din sag bliver genoptaget, vil forsikringsselskabet altså enten kunne fastholde deres afgørelse eller udbetale en ekstra erstatning, hvis de er enige i, at skaden er forværret.

De bedste hilsner

Forsikringsoplysningen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce