Annonce
Ugeavisen Svendborg

Forsorgsmuseum tænder lys mod fattigdom

I efterårsferien kan man blandt andet opleve forsorgsmuseets helt nye udstilling ”Syv fattige børn”. Pressefoto
Annonce

Svendborg: Fra 13. oktober til 18. oktober inviterer Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg til efterårsferieaktiviteter på museet.

Fra tirsdag til søndag klokken 10 til 14 kan man møde museets formidlere, som fortæller tankevækkende skæbnefortællinger rundt omkring på museet. De deler også fortællinger om hverdagen på Fattiggården og om de regler, de indlagte fattiglemmer skulle følge.

Og i anledning af FN’s internationale dag for udryddelse af fattigdom lørdag 17. oktober kan børn og barnlige sjæle lave fyrfadslysestager af genbrugsmaterialer og få en snak om fattigdom før og nu med museets formidlere og alternative eksperter.

Det foregår i ”Klistersalen” både torsdag, fredag og lørdag mellem klokken 10 og 14.

- Lysestagerne får man lov til at tage med hjem, og så håber vi, at der den 17. oktober bliver sat lys i dem, så vi i fællesskab kan markere den vigtige dag, lyder det i en pressemeddelelse.

I efterårsferien kan man desuden opleve museets helt nye udstilling ”Syv fattige børn”, hvor film og fakta udfolder en søskendefloks kamp for et bedre liv.

Museet følger de gældende Covid-19 restriktioner, og der er derfor etableret en ensrettet rute rundt på museet, der holdes afstand, og der er sprit til gengængeligt flere steder. Ved enkelte aktiviteter og udstillinger kan der derfor forekomme lidt ventetid. /anst

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce