Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fra Australien til køkkenbutik i Svendborg

Ralph Lee er ny indehaver af HTH Køkkener i Svendborg Storcenter. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ralph Lee har overtaget HTH's køkkenbutik i Svendborg Storcenter.
Annonce

Svendborg: Ralph Lee, 38 år, er en mand med eventyr i blodet. Fra 2015 til 2019 bosatte han sig således med sin familie, hustruen Christine og parrets fire børn, i Sydney i Australien, fordi en gammel drøm skulle opfyldes. En anden drøm har været ønsket om at blive selvstændig, og den mulighed får Ralph Lee nu realiseret i Svendborg, hvor han har overtaget HTH Køkkener i Vestergade 157.

- Lysten til at afprøve og opleve nyt har altid fulgt mig. Jeg har således i flere år haft lyst til at prøve at bo udenlands i en længere periode og gerne i Australien, fordi landet bare er så stort og smukt, og fordi klimaet og landets indbyggere tiltaler mig, fortæller Ralph Lee, som i 2015 fik et job i en køkkenbutik i Sydney.

- Min familie var heldigvis med på ideen, og vi fik lidt over tre fantastiske år i Australien, hvor vi udviklede os både individuelt, men også som familie, fortæller Ralph Lee, der har i alt 15 års erfaring i køkkenbranchen.

Jeg har med stor interesse fulgt med i skriverierne om det sydfynske byggeboom og de mange planer om nybyggerier i Svendborg, som bliver en stor gevinst for byen - og for de virksomheder, der skal levere f.eks. køkkener til de mange nye boliger.

Ralph Lee, indehaver af HTH Svendborg

Annonce

Fagligt og menneskeligt moden

Nu er familien tilbage i Danmark og Odense, hvor Ralph Lee fik job i Svane Køkkenet, men det blev til en kort ansættelse, for i løbet af sommeren blev han kontaktet af Nobia, modeselskabet bag bl.a. HTH.

Nobia har drevet de fleste af sine HTH-forretninger selv med hjælp fra ansatte butikschefer, men man besluttede i 2019, at 10 af landets HTH-butikker skulle sælges på franchisebasis til nye indehaver, og her havde Nobia et godt øje til Ralph Lee.

- Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ville overtage butikken i Svendborg, og efter at have sundet mig lidt på det meget interessante tilbud, takkede jeg "ja", siger Ralph Lee, som ofte har leget med tanken om at blive selvstændig.

- Jeg har gennem årene fået forskellige tilbud, men har ikke følt mig parat til det rent fagligt. Jeg har nu oparbejdet en vis erfaring i branchen og har fået et indgående kendskab til de to hovedsegmenter, salg til private og erhvervsliv. Rent personligt føler jeg mig, især efter opholdet i Australien, også mere moden og dermed klar til at springe ud som selvstændig, forklarer Ralph Lee.

Annonce

Hilser byggeboom velkomment

Ralph Lee overtager en køkkenbutik med syv medarbejdere og en sund økonomi.

- Dét gjorde selvfølgelig mit valg nemmere, for jeg har nogle meget kvalificerede medarbejdere og en solid økonomisk base at arbejde ud fra.

- Derfor kommer jeg heller ikke med store og forkromede planer, for det vil da være dumt at ændre meget på noget, der fungerer fint. Men jeg har da en idé om løbende at udvikle mine medarbejderes kompetencer og arbejde mere strategisk med virksomheden, så vi i fremtiden bliver Sydfyns foretrukne køkkenbutik, når det gælder både salg af køkkener, bad og garderober, siger Ralph Lee, der ser gode perspektiver for udvikling af sin køkkenbutik i disse år.

- Jeg har med stor interesse fulgt med i skriverierne om det sydfynske byggeboom og de mange planer om nybyggerier i Svendborg. Det bliver en stor gevinst for byen - og for de virksomheder, der skal levere f.eks. køkkener til de mange nye boliger, siger Ralph Lee.

Køkkencentret i Svendborg Storcenter blev etableret i 2010 af Carsten Eriksen og var dengang en Invita-køkkencenter. De seneste år har HTH haft til huse i den 1000 kvadratmeter store bygning, og det er Ralph Lee, der står som indehaver i dag. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce