Kenneth Jørgensen har overtaget den italienske isbutik i Gerritsgade, som fik en kold coronaskulder og måtte lukke ned to dage før den planlagte åbning i marts. Nu skinner solen dog igen, og produktionen af den hjemmmelavede is kører netop nu på højtryk
Copy link address
Michael Spure Thorbjørnsen mith@faa.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Kenneth Jørgensen hælder en færdig blanding over i ismaskinen. Foto: Katrine Becher Damkjær -
Kenneth Jørgensen henter hos det økologiske landbrug “Østerlund” selv mælken til sin isproduktion. Privatfoto -
En blanding gøres klar efter original italiensk opskrift på is. Foto: Katrine Becher Damkjær -
Den færdige is tappes fra ismaskinen. Foto: Katrine Becher Damkjær -
Ismaskinen arbejder på højtryk på grund af den store efterspørgsel her i sommervarmen. Foto: Katrine Becher Damkjær -
Isen er nu klar til servering. Foto: Katrine Becher Damkjær -
Gelato har 31 isvarianter, inklusive sorbetis, klar til kunderne. Foto: Katrine Becher Damkjær