Annonce
Ugeavisen Svendborg

Frederik vender kajakken og åbner butik i Svendborg

Det er Frederik Laursen, der har åbnet butik med salg af kajakker og tilbehør. Foto: Michael Thorbjørnsen
Ny forretning med kajakker og udstyr åbner på Østre Havnevej 47.
Annonce

Svendborg: Interessen for vandsport er i rivende udvikling, og især havkajak er i de senere år blevet meget populær. I kølvandet på denne interesse åbner der nu i Svendborg en ny forretning med speciale i salg af kajakker og tilbehør.

Det er virksomheden Lifeplan Kajak & Friluftsliv, som på adressen Østre Havnevej 47, står bag tiltaget, og åbningen finder sted lørdag den 6. april fra 10-14 med et åbent hus for alle interesserede - her bydes der på gode tilbud, fadøl og snacks.

Lifeplan Kajak & Friluftsliv har i de sidste par år levet en knap så synlig eksistens uden fysisk adresse - og kun haft kajakker på trailere trukket af en firhjulstrækker. Mange har muligvis set virksomheden i aktion med undervisning og udlejning af havkajakker fra stranden foran Hotel Christiansminde i Svendborg.

- Samarbejdet med hotellet har været givende, og nu har jeg taget konsekvensen og indrettet lager og butik på Østre Havnevej 47, fortæller indehaver Frederik Laursen og understreger, at det gode samarbejde med Hotel Christiansminde fortsætter, og kajakker derfor forsat vil kunne lejes i sommerperioden herfra.

Lifeplan Kajak & Friluftsliv er importør af de populære svenske havkajakker Point65, som fremover forhandles via butikken på Østre Havnevej 47.

- Vi er også forhandlere af pagajer i høj kvalitet, ligeledes fra Point65, samt outdoortøj fra True North, som er lækkert nordisk tøjdesign til nordisk vejr. Når man køber et stykke tøj fra True North, kan man være sikker på, at det holder til at blive brugt - selv under barske forhold. Vi forhandler også mærkets svedtransporterende undertøj, som er lavet i de rigtige materialer, hvilket betyder, at undertøjet bliver ved med at virke, fortæller Frederik Laursen.

Annonce

Cykeludlejning

Lifeplan Kajak & Friluftsliv har ligeledes udvidet forretningen med cykeludlejning og har således forpagtet CykelTuttens cykeludlejning på Frederiksø.

Endvidere har forretningen etableret et samarbejde med Bjørn Smith, Fri BikeShop i Tved, og Hotel Christiansminde.

- Fremover udlejes der cykler fra tre forskellige lokaliteter: Fra CykelTutten på Frederiksø, fra Lifeplan Kajak & Friluftsliv på Østre Havnevej 47 og fra Hotel Christiansminde, siger Frederik Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce