Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fri leg med nordiske kontraster

Den nordiske natur er den store inspirationskilde til materialer og afdæmpede farvetoner i Svane Køkkenets aktuelle kollektion. Foto: Svane Køkkenet
Svane Køkkenet i Svendborg opfordrer til kreative kombinationer med materialer og farver – og til at skabe sit eget stemningsdesign med naturens kontraster

Svendborg: Temaer som farver og træ præger boligindretningen, hvor køkkenet mere end nogensinde er en integreret del af hjerterummet. Men tidsånden udfordrer de stilige og pæne flader og åbner for dristige kombinationer mellem for eksempel sten, stål og messing.

I legen med kontraster opstår nye udtryk, som afspejler din individuelle boligstil. Det skriver Svane Køkkenet i Svendborg i en pressemeddelelse.

Den nordiske natur er den store inspirationskilde til materialer og afdæmpede farvetoner i Svane Køkkenets aktuelle kollektion, hvor der åbnes for nye kombinationer mellem farver, materialer og designs.

Annonce

Varme naturmaterialer som træ kalder eksempelvis på sten og stål, og i nyhedskollektionen tilføres et industrielt look med stål. Fx i tynde bordplader og rå understel til køkkenøens siddeplads.

Bordplader i stenmaterialer spiller flot til fronter i egetræ og sort, som tåler, at der skrues en tak op for kontrasterne med tilbehør som armatur og greb i stål eller messing.

Skuffeelementer og hylder i snedkerkvalitet træder i karakter som elementer i et S19 køkken med bløde overflader i afdæmpede farvetoner. Og et klassisk hvidt S12 køkken får tilført ekstra coolness, når det udstyres med stålben.

Det brede sortiment og mange designserier hos Svane Køkkenet i Svendborg viser nye muligheder for at kombinere flere køkkendesigns og features. Der er således lagt op til fri leg, når familien designer sit eget stemningsunivers. (pebd)

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svendborg-forfatter er aktuel med roman om Vejstrup Pigehjem: En dokumentarisk bog om en ung kvinde, der bliver sendt på opdragelsesanstalt

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Folk For Folk er klar til en ny sæson med folkemusik

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Søg penge til projekter: Har du en god idé til udeliv?

Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Ugeavisen Svendborg

Dage med Brecht kan i år fejre 10 års jubilæum

Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Annonce