Annonce
Ugeavisen Svendborg

Frimærker på Torvet for 38. gang

Carl Erik Bentzen er formand for Svendborg Frimærkeklub, som også i år er repræsenteret på Gl. Torvedag - boden er at finde i "Hjørnehakket" ved Wiggers Gaard. Arkivfoto
I 1982 deltog Svendborg Frimærkeklub for første gang på Gammel Torvedag og de holder stadig traditionerne i hævd.
Annonce

Svendborg: Den første torsdag i august er der som sædvanligt Gammel Torvedag i Svendborg. Her har Svendborg Frimærkeklub været med siden 1982, og i år er naturligvis ingen undtagelse. Her har de igen deres bod i "Hjørnehakket" ved Wiggers Gaard.

Svendborg Frimærkeklub startede i 1982 med udgivelsen af en torvedagskuvert, som er stemplet med et Svendborg-stempel med dato og årstal, og sådan har det været hvert år siden. Det betyder, at kuverterne efterhånden er blevet samlerobjekter for mange lokale.

Kuverterne i år er frankeret med frimærker, hvor temaet er Dannebrog. Klubbens stand har ud over torvedagskuverten også salg af gamle brevkort fra blandt andet Svendborg, Thurø, Tåsinge og mange andre steder. I år er der ligeledes salg af frimærkesamlinger af forskellig størrelse, blandt andet en hel del landesamlinger, hvoraf en del er opsat i diverse Leuchturm album.

Svendborg Frimærkeklub har på standen også et udvalg af gamle, originale postkort fra Torvet. Foto: Svendborg Frimærkeklub
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce