Annonce
Ugeavisen Svendborg

Funktionel udendørstræning hitter

Ea Ørsted står bag Outdoor Gym, som nu udvider med nye hold.  Pr-foto
Ea Ørsted har haft succes med udendørs træning - nu udvider hun med flere hold.
Annonce

Svendborg: For Ea Ørsted, som i efteråret startede Outdoor Gym op i Svendborg, har Covid-19 været en prøvelse men også en medspiller. Det har selvfølgelig sat sine begrænsninger i forhold til antallet af deltagere på holdene, men det har også været med til, at folk har fået øjnene op for udendørs træning, og hvad det er det giver.

- Det at være ude i naturen, og ikke mindst træne ude, har positiv indvirkning på vores fysiske og psykiske velbefindende samt livskvalitet generelt. I naturen bliver du udfordret på en helt anden måde i forhold til for eksempel  at træne i et center, samtidig med det både er sjovt, motiverende og ikke mindst afvekslende. Det er fantastisk og inspirerende at se, hvad denne form for træning giver mine deltagere, siger Ea Ørsted i en pressemeddelelse.

Annonce

Udvider med flere hold

Hos Outdoor Gym trænes der ude hele året rundt, uanset vind og vejr, så her holdes der fast i det gamle ordsprog “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning.”

- Deltagerne går til den hver gang og giver den gas fra start til slut, måske både for at holde varmen, men forhåbentlig også for at få pulsen op, fortæller Ea Ørsted.

På sine hold tilpasses øvelserne den enkelte, så alle uanset form eller alder kan man være med -  og der tages hensyn til eventuelle skavanker.

På holdene tilpasses øvelserne den enkelte, så alle uanset form eller alder kan man være med. Pr-foto

Holdene er små med max 12 personer, dog lige for tiden kun ni personer på grund af coronarestriktionerne. Der er ikke to træninger, der er ens. Der skiftes hver gang mellem øvelser med forskelligt udstyr og i perioder laves der specielle udfordringer til deltagerne. Hele december var der for eksempel planke-challenge, hvor der blev sat personlige rekorder fra gang til gang.


- Det at være ude i naturen, og ikke mindst træne ude, har positiv indvirkning på vores fysiske og psykiske velbefindende samt livskvalitet generelt.

Ea Ørsted


- Min start er gået over alt forventning, alle har været så positive og taget rigtig godt imod konceptet. Så allerede fra det nye år udvides der med endnu flere hold og nye tiltag, så mange flere kan være med.

- De nye tiltag vil blandt andet være tilbud til virksomheder om at sende deres ansatte på bootcamps og tilbyde dem træning i arbejdstiden. Der vil også komme et tilbud til mødregrupper, “barnevogns fitness”, hvor man kan komme i topform igen efter fødslen. Derudover er der også mulighed for at booke personlig træning én-én enten udendørs eller hjemme hos klienten, siger Ea Ørsted.

Der skiftes hver gang mellem øvelser med forskelligt udstyr og i perioder laves der specielle udfordringer til deltagerne. Pr-foto

Outdoor Gym har foreløbig hold tre gange om ugen, både formiddag og eftermiddag, og træningen foregår ved Skt. Jørgens Parken i Svendborg.

Der afholdes ekstraordinær juletræning d. 27/12 og 30/12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce