Annonce
Ugeavisen Svendborg

Fynsk autoværksted går efter guldet

Direktør og ejer af CiPe: Care, Henrik Hansen. PR foto
Autoværksted CiPe: Care med en afdeling i Svendborg er nomineret ved årets udgave af Auto Awards.
Annonce

Svendborg: Det fynske autoværksted CiPe: Care er med i kapløbet om at blive årets autoværksted ved bil- og autobranchens årlige awardshow. Virksomheden går efter at blive det første fynske autoværksted, der løber med sejren. CiPe:Care har 30 ansatte på afdelinger i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup.

Autoværkstedet CiPe: Care har siden 1995 hjulpet fynboer med at ordne alt mellem nummerpladerne: lige fra ny tandrem til dækskifte. - Vi er glade og stolte over nomineringen til årets autoværksted 2019. Vi har været i gang siden 1995 – og sikke en rejse vi har været på. Siden dag ét har det handlet om at sætte mennesket i centrum: både medarbejdere og kunder. Med vores forretningskoncept og tilgang til at drive forretning har vi skabt en positiv arbejdsplads med plads til fuldtidsansatte, fleksjobbere og alt derimellem. Vi tager et socialt ansvar, alt imens vi driver en god og sund forretning, siger direktør og ejer af CiPe: Care, Henrik Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Gør en forskel

Autoværkstedet har flere gange været en del af kapløbet om at blive årets autoværksted. Hvert år nomineres fem virksomheder. Det er tredje gang, at CiPe: Care er med i ræset. Virksomheden har endnu til gode at vinde.

Auto Awards er en landsdækkende event, hvor bil- og autobranchen kårer årets bedste indenfor forskellige kategorier. De nominerede har gjort en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Kåringen finder sted i Cirkusbygningen i København tirsdag 19. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce