Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gå en tur med din hund i en god sags tjeneste

16. februar afholder Maxi Zoo gåture for hund som ejer. Det koster 40 kroner og pengene går til dyr på Dyrenenes Beskyttelses internater.
Det er ikke alle hunde, der har nogle ejere at fejre valentinsdag med. Derfor inviterer Maxi Zoo i Svendborg på gåtur, der skal støtte hunde på internater.
Annonce

Svendborg: Vuf vuf og vuffelivov.

Søndag den 16. februar inviterer Maxi Zoo Svendborg byens hunde på en gåtur i anledning af Valentinsdag.

Men det er ikke bare en helt almindelig gåtur. Det er nemlig i velgørenheds øjemed. På dagen vil der nemlig blive samlet ind til udsatte hunde, der har særlige behov til de hunde, der bor på Dyrenes Beskyttelses internater.

- Valentinsdag er ofte forbundet med nærvær og kærlighed, men det er ikke alle, der er så heldige at have en særlig person at dele dagen med. Det er derfor Maxi Zoo Svendborg inviterer byens firbenede og deres ejere til en fælles luftetur i kærlighedens tegn, så alle byens vovser kan være med til at samle ind til de hunde, der har særlig brug for hjælp, lyder det i en pressemeddelelse fra Maxi Zoo.

Der vil på dagen være afgang fra butikken i Svendborg klokken 11. Gåturen koster 40 kroner pr. fremmødte hundesnude, mens Maxi Zoo donerer yderligere 10 kroner. Det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater.

Som tak for hjælpen får hver vovse en goodiebag med hundeguffer og ikke mindst et valentinsbånd, der kan hænges i halsbåndet som symbol på din og vovses støtte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce