Annonce
Ugeavisen Svendborg

Galleri flytter og siger tak for 15 gode år i Svendborg

Efter 15 år med Galleri No 64 i Møllergade i Svendborg flytter kunstnerparret Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen nu til Langeland. Pr-foto
Kunstneparret Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen åbner arbejdende værksted på Langeland - flyttesalg i to weekender.
Annonce

Svendborg: Kunstnerne bag Galleri No 44, Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen, har besluttet pr. 1. november at flytte galleriet i Møllergade i Svendborg til Langeland. Her åbner de showroom og arbejdende værksted i deres nyerhvervede hus på Ristingevej 29- som nabo til Brugsen i Humble.

Allerede i december sidste år åbnede de to kunstnere en afdeling af Galleri No 44 i Sidsel Bagers Gade i Rudkøbing, primært med små uindrammede papirarbejder. Det nye kunsthus i Humble bliver showroom for større værker, både malerier og grafiske arbejder foruden atelier og grafisk værksted for de to kunstnere. Samtidig er Galleri No 44 klar med ny hjemmeside, hvorfra det er muligt at både se og købe værker af begge kunstnere inder for maleri, grafik, papirarbejde, skulptur samt orientere sig angående kurser, workshops og udsmykningsopgaver.

- Vi har hver især og sammen haft galleri i centrum af Svendborg gennem de seneste 15 år og været glade for både byen og det publikum, som har fulgt os gennem tiderne, fortæller Per Buk i en pressemeddelelse.

Annonce

Mere tid til det skabende

Parret fortæller samtidig, at coronasituationen har været med til at sætte gang i tankerne omkring en anderledes måde at være udøvende kunstner på.

- Der har for os været for stor fokus på ”galleristen” og det at passe et galleri. Her, mens alt har været lukket ned, kom vi begge i højere kontakt med ”kunstneren” og det at være skabende. Den skabende side af kunstnerlivet skal fremover være det bærende, så derfra kom tanken om et decideret Kunstnerhus med plads til det hele. Et sted, hvor stuer, værelser og alle kvadratmeter sættes i spil i kunstens tegn, siger Ann-Kerstina Nielsen.

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at savne Svendborg og alle de dejlige mennesker, som har været en del af vores hverdag gennem så mange år. Tak til alle som har fulgt os, støttet os og vores til tider skøre tiltag og ideer. Det vil være vemodigt med et farvel, så lad os i stedet se det som et ”på gensyn” på Langeland, på vej til Ristinge strand, på vej til de vilde heste, på vej til Skovsgård, på vej til alt det som Langeland kan.


Den skabende side af kunstnerlivet skal fremover være det bærende, så derfra kom tanken om et decideret Kunstnerhus med plads til det hele. Et sted, hvor stuer, værelser og alle kvadratmeter sættes i spil i kunstens tegn

Ann-Kerstina Nielsen


- Vi vil glæde os til at tage imod jer, siger de to kunstnere.

I oktober afholder Galleri No 44 flyttesalg i Møllergade 44 med forlænget åbningstid i weekenderne den 17.-18. oktober og 24.-25. oktober - begge dage fra 10-16.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce