Annonce
Ugeavisen Svendborg

Giant Steps klar med stort og farverigt koncertprogram

Formanden for musikforeningen Giant Steps Peter Skumme får her overrakt en donation af Fonden for Fynske Bank ved Erik Potempa. Pr-foto
21 koncerter med jazz og verdensmusik venter i foråret.

Svendborg: Musikforeningen Giant Steps' nye koncertprogram er udkommet, og publikum kan se frem til en sæson med 21 koncerter med jazz og verdensmusik. De medvirkende musikere er hentet fra både ind- og udland, og store kendte navne blander sig med nye talenter, mens musikken er fyldt med alverdens farver.

Det er Fonden for Fynske Bank, der har støttet udgivelsen af det trykte program - så det var en glad formand for Giant Steps, der mødte op at få overrakt den store check på i alt 17.000 kroner.

- Det varmer i en kold tid, og det er dejligt, at der er nogen, som værdsætter vores arbejde, og i det hele taget bakker det lokale kulturliv op, siger formand Peter Skumme i en pressemeddelelse.

Annonce

Når Giant Steps åbner sæsonen d. 20. januar, står der en lille festival og banker på. Nærmere bestemt den årlige landsdækkende Vinterjazz-festival, som musikforeningen endnu en gang er en del af. Denne gang med i alt seks koncerter.

Sæsonens mange koncerter vil igen blive afholdt i Den Blå Kirkes flotte rammer på Lundevej. Her vil man også inden musikerne går på scenen kunne nyde en menu serveret af Restaurant Resumé.

Giant Steps' er klar et nyt koncertprogram.

Ud over tilskuddet fra Fonden for Fynske Bank er Giant Steps støttet af Svendborg Kommune og Statens Kunstfond samt en lang række lokale sponsorer.

Koncertprogrammet kan hentes på blandt andet Svendborg Bibliotek og i en webudgave på www.giantsteps.dk. Billetter skal købes på Billet.dk.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce