Annonce
Ugeavisen Svendborg

Giant Steps med nyt musikalsk stjerneskud

Sangerinden og guitaristen Ginne Marker gæster Giant Steps torsdag d. 30. juli kl. 16 ved en udendørs koncert. Pr-foto
Sangerinden og guitaristen Ginne Marker tager turen til Sydfyn med sine smukke originale sange
Annonce

Svendborg: Når Giant Steps indvier Arne B's baggård som spillested torsdag d. 30. juli kl. 16, er det musikalske tilbud lagt i hænderne på sangerinden og guitaristen Ginne Marker.

- Hun har det seneste år vakt stor opmærksomhed på den danske musikscene med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd, fortæller Pia Blohm fra musikforeningen i en pressemeddelelse.

Ginne Markers debutalbum "For Seasons To Come" udkom i efteråret 2019 og tæller allerede nu over en million streams. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget adskillige flotte anmeldelser, blandt andet fire hjerter i Politiken.

I 2020 har hun optrådt mange steder i Danmark, herunder med to udsolgte koncerter på det legendariske Jazzhus Montmartre.

"Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti", skrev Ivan Rod fra GAFFA og kvitterede med fem stjerner.

- Med sig til Svendborg har Ginne Marker den helt unge og prisbelønnede guitarist Casper Hejlesen, der gang på gang har formået at imponere publikum med sit virtuose spil, blandt andet sammen med sin egen kvartet, skriver Pia Blohm.

Der er kun adgang til koncerterne med billet, som kan købes på Billet.dk

Arne B tilbyder spisning efter koncerten mod bestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce