Annonce
Ugeavisen Svendborg

Giant Steps sender nyt koncertprogram på gaden

Giant Steps er klar med nyt og stort koncertprogram.
Annonce

Svendborg: Giant Steps nye koncertprogram er udkommet, og der venter publikum en sæson med masser af musikalske oplevelser helt frem til den 10. juni.

Spørgsmålet er så bare, om det overhovedet bliver muligt at gennemføre samtlige koncerter.

- Coronaen spøger forsat og kan måske endnu engang ligge en dæmper på de musikalske udfoldelser. Det gælder også for musikforeningens20 års jubilæumskoncerter, som allerede har været aflyst én gang. Men hvis alt går efter planen starter den nye sæson sidst i januar, og det er netop jubilæet, som skal fejres her med et par spændende koncerter torsdag d. 28. januar og lørdag d. 30. januar, fortæller Pia Blohm fra Giant Steps i en pressemeddelelse.

Når Giant Steps åbner sæsonen står der også en lille festival og banker på. Nærmere bestemt den årlige landsdækkende Vinterjazz-festival, som musikforeningen igen er en del af. Denne gang med i alt syv koncerter.

Det nye koncertprogram, der er støttet af Svendborg Kommune og Statens Kunstfond samt en lang række lokale sponsorer, vil man kunne finde på blandt andet Svendborg Bibliotek,  Arne B og på Giant Steps' hjemmeside.

Billetter kan købes på Billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce