Annonce
Ugeavisen Svendborg

Giant Steps springer ud som arrangør af sommerkoncerter

Sangerinden og guitaristen Ginne Marker kan opleves på Arne B torsdag d. 30. juli. Pr-foto
Giant Steps klar til at indvie Arne B's baggård med to spændende musikalske tilbud
Annonce

Svendborg: Selvom der ligger et stort koncertprogram for efteråret og venter, har musikforeningen Giant Steps valgt også være koncertarrangør i den søde sommertid.

- Efter et lidt trist forår, hvor musikforeningen måtte aflyse en stribe koncerter på grund af coronakrisen, har arrangørerne længtes efter den levende musik. Så nu, hvor det er tilladt at mødes til de såkaldte siddende koncerter, er Giant Steps klar til at indvie Arne B's baggård med to  spændende musikalske tilbud, fortæller Pia Blohm fra foreningen i en pressemeddelelse.

Annonce

Ginne Marker

Den første sommerkoncert afholdes torsdag d. 30. juli kl. 16 i selskab med sangerinden og guitaristen Ginne Marker.

- Det nye unge ålborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd, siger Pia Blohm.

Ginne Markers debutalbum modtog adskillige flotte anmeldelser, og  hun har allerede optrådt ved flere udsolgte koncerter, bl.a. på det legendariske spillested Montmartre i København. Med sig til Svendborg har hun det helt unge guitartalent Casper Hejlesen.

Virtuositet

Ugen efter, torsdag d. 6. august kl. 16, får Giant Steps besøg af den nye gruppe Carsten Dahl/Søren Lee Group.

- Fire musikere i den absolutte Michelin-klasse mødes her og disker op med udsøgte musikalske råvarer i form af kreativitet, personlighed og virtuositet. Der er således dømt Funky Fiesta med tætpakkede grooves tilsat et par knivspidser jazz, når de to legendariske musikere pianisten Carsten Dahl og guitaristen Søren Lee præsenterer en perlerække af egne geniale kompositioner iblandet udvalgte jazzstandards.

Torsdag d. 6. august får Giant Steps besøg af den nye gruppe Carsten Dahl/Søren Lee Group. Pr-foto

- Alt sammen serveres i et stærkt samspil med to fremtrædende musikere bassisten Jon Bruland og trommeslageren Klaus Menzer fra den hjemlige musikscene, der begge i årenes løb har boltret sig med en lang stribe kendte danske solister, oplyser Pia Blohm i pressemeddelelsen.

Denne koncert bliver desuden en del af musikfestivalen 5700 SUMMER.

Der er kun adgang til koncerterne med billet, som kan købes på Billet.dk

Arne B tilbyder spisning efter koncerten mod bestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sommermusik på Skarø

Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce