Annonce
Ugeavisen Svendborg

Giant Steps tilbage med sand jazzcrooner

Jazzsangeren Ken Norris gæster Giant Steps torsdag d. 6. maj kl. 20. Pr-foto
Så er der igen livemusik med Giant Steps - på torsdag med amerikanske sanger Ken Norris.

Svendborg: Efter næsten godt fire måneders nedlukning er Giant Steps tilbage med masser af levende musik i den kommende tid på spillestedet Arne B i Vestergade.

Torsdag aften den 6. maj går startskuddet, hvor en sand jazzcrooner gæster musikforeningen. Det er den amerikanske sanger Ken Norris, som har begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition med tydelig påvirkning fra Nat King Cole og Kurt Elling.

Med en varm og personlig udstråling disker Norris let og elegant op med sange fra den klassiske jazz' storhedstid, men også et par medrivende bossa novaer og sambaer har sneget sig ind i repertoiret, fortælles det i en pressemeddelelse.

Annonce

Ken Norris er bosat i Hamborg, og ved siden af et professorat på byens musikkonservatorium er han en eftertragtet jazzsanger og har samarbejdet med velrenommerede big bands i både Hamborg, Berlin og Paris.

I de senere år har Ken Norris desuden optrådt på en lang række festivaler og scener verden over. Nu har et hold af tidens fremmeste danske jazzmusikere inviteret den feterede sanger til Danmark.

Gruppen bag Ken Norris er Magnus Hjorth, klaver, Jakob Lind Lauritsen, bas, og Janus Templeton, trommer.

Inden koncerten er der mulighed for at få serveret en Arne B-menu ved bordene. Koncert- og madbillet kan købes på Billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce