Annonce
Ugeavisen Svendborg

Giv din vovse den bedste start på året

Maxi Zoo Svendborg sætter i januar fokus på en sund start i det nye år og byder i løbet af hele måneden på spændende rådgivningsdage, konkurrencer om sunde lækkerier samt deres velkendte vægtvogterforløb, så du kan hjælpe din vovse på vej mod et sundere hundeliv. Pr-foto
December har måske budt på lidt for mange snacks og julegodter til familiens pelsede medlem. Hos Maxi Zoo i Svendborg sætter de i hele januar måned fokus på lige netop dette, og står klar med vejledning til, hvordan din bedste ven kan få bugt med de overflødige kilo.
Annonce

Svendborg: Med julen og det forgangne år veloverstået trænger mange af byens borgere sikkert til en ny, frisk start. Det samme gælder for de firbenede venner, som måske har fået ekstra mange julegodter den seneste tid. Julemenuen er dog ikke ideel for de søde kæledægger, men det kan til tider være svært at finde ud af, hvad der er.

Maxi Zoo på Ole Rømers Vej i Svendborg inviterer i weekenden fra den 8. til 10. januar til gratis rådgivning, hvor butikkens personale vil stå klar til at vejlede og give gode råd til, hvordan du bedst sammensætter den optimale ernæring til lige præcis din øjesten og dermed sikrer et godt helbred fremover.

- For at du bedst muligt kan holde øje med den sunde udvikling, tilbyder vi vores velkendte og som altid gratis vægtvogterforløb, som du kan skrive din hund op til. Her vil du få skræddersyet rådgivning til netop din vovses behov uanset om den døjer med over- eller undervægt samt få mulighed for hjælp til at veje din pelsede ven med jævne mellemrum.

- Vægtvogterforløbet er for alle byens hunde, der godt kunne bruge en lille håndsrækning til et sundere hundeliv og bedre helbred, så de kan springe logrende ind i det nye år. Ved tilmelding til vægtvogter-forløbet vil du desuden deltage i den spændende konkurrence om en gavekurv fyldt med sunde lækkerier, som du med god ro i maven kan forkæle vovsen med, fortæller Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce