Annonce
Ugeavisen Svendborg

Glamping: Nyt resort tilbyder wellness glamping på Tåsinge

Det er Marlon dos Santos Buriti og Rasmus Brems-Hulgaard, der står bag det nyåbnede Thorséng Nature Resort på Tåsinge. Pr-foto
Thorséng Nature Resort åbner med et unikt koncept baseret på wellness glamping, behandling og træning.
Annonce

Tåsinge: Thorséng Nature Resort på Vornæs Skovvej er en lille unik perle i det sydfynske øhav, som netop har åbnet op for et nyt koncept, hvor gæster kan kombinere wellness glamping med behandlinger og træning.

På Thorséng Nature Resort kan gæster komme og overnatte i enten svævende telte i træerne eller luksustelte mod havet og få mulighed for at gå i sauna, anvende varmvandsbassinet og få massage i det nærliggende Gymnastikhuset. Som et særligt tiltag inkluderer opholdet også all-inclusive økologisk cuisine.

Annonce

Et åndehul

- Konceptet med wellness glamping er designet til at give gæsterne et boost med den daglige morgentræning og saunagus om aftenen, samt tilkøb af individuelle behandlinger. Under opholdet er der fri adgang til sauna, dampbad og varmtvandsbassin på 34 grader, fortæller Marlon dos Santos Buriti og Rasmus Brems-Hulgaard, idémændene bag resortet.

-  På Thorséng Nature Resort kan man virkelig finde et åndehul, for her er strand, eng, skov og wellness samlet pået sted, siger Marlon dos Santos Buriti og understreger i en pressemeddelelse, at man har udviklet deres koncept med fokus på et lille eksklusivt antal gæster.

Thorséng Nature Resort tilbyder overnatning i pagt med naturen - men dog i  luksustelte. Pr-foto

- Vi tilbyder wellness glamping i fredfyldte, helende omgivelser med en holistisk tilgang til det enkelte menneske. Konceptet er udviklet med henblik på at give gæsten de bedste betingelser for at komme i harmoni med sin fysiske, følelsesmæssige og åndelige sundhed, supplerer Rasmus Brems-Hulgaard, hvis mor i sin tid etablerede Gymnastikhuset i de naturskønne omgivelser.

Kort om det nye resort

Thorséng Nature Resort udspringer fra Holistisk Balance og beliggende i det Sydfynske Øhav på Tåsinge.

Resortet rummer også Gymnastikhuset, der i de seneste 12 år har tilbudt behandlinger, træning og velvære bl.a. i varmtvandsbassin samt behandlinger.

Resortet rummer også Café Hygge som er en 100 procent plantebaseret og økologisk café, restaurant og catering til selskaber og events.

Marlon dos Santos Buriti og Rasmus Brems-Hulgaard er idémændene bag resortet.

Marlon er brasilianer og osteopat med 10 års erfaring.

Rasmus er tidligere professionel akrobat i Cirque du Soleil og bl.a. uddannet naturmedicinsk heilpraktiker.

Annonce

I pagt med naturen

Det bliver Marlon dos Santos Buriti, brasiliansk osteopat, som i en tilknyttet klinik vil stå for behandlingerne med fokus på forebyggelse, behandling og rehabilitering i form af osteopati, akupunktur, ernæringsterapi, massage, fysioterapi, hydroterapi og naturterapi.


Konceptet med wellness glamping er at give gæsterne et boost med den daglige morgentræning og saunagus om aftenen, samt tilkøb af individuelle behandlinger. Under opholdet er der fri adgang til sauna, dampbad og varmtvandsbassin.

Marlon dos Santos Buriti og Rasmus Brems-Hulgaard


Thorséng Nature Resort tilbyder desuden træningshold indenfor yoga, pilates, åndedrætstræning, ballet, varmvandstræning, babysvømning, babymotorik og træning i naturen.

- Som gæst får du mulighed for at opnå ro, restitution og glæde. Du lever i pagt med naturen under hele opholdet, og du bor sammen med ganske få andre. På den måde kan vi skabe en intim, rolig og helende atmosfære, siger Rasmus Brems-Hulgaard.

Desuden har Thorséng Nature Resort en plantebaseret økologisk café som er åben for alle, både resortets gæster og de dagligt besøgende af resortets faciliteter.

Annonce

Luksustelte

De gæster, der ønsker en komfortabel seng, kan bestille et ophold i en af de tre Luxury Grounded Suites, som er luksustelte med bl.a. køleskab, strøm, dyner, pude og linned. Disse luksustelte, som er købt gennem Lotus Belle Nordic Aps på Tåsinge (læs forgående side) er placeret på engen et stenkast fra vandet.

Thorséng Nature Resort er beliggende ved stranden ved Vornæs på Tåsinge. Pr-foto

Gæsterne har også mulighed for at overnatte i Tree Tents, som er en lille lejr i plantagen bestående af  telte, som er hængt op mellem træerne, og hvor man falder i søvn med kig til nattehimlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce