Annonce
Ugeavisen Svendborg

God gerning: Gratis grillkylling til 24 hjemløse

Henrik var en af de 24 hjemløse, som lillejuleaften fik en gratis grillkylling af Linda Tornøe, indehaver af Grillkyllingen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Guldkyllingen og Linda Tornøe sørgede for hyggelig lillejuleaften for 24 hjemløse på Sydfyn
Annonce

Svendborg: 24 hjemløse skal i år holde jul på Forsorgscenter Sydfyn, og lillejuleaften fik beboerne en tidlig julegave i form af et gratis måltid mad.

Sidst på eftermiddagen parkerede Guldkyllingen således sin foodtruck foran forsorgscentret, og  indehaver Linda Tornøe tændte herefter for grillen. Langsomt begyndte duften af spydstegte og gyldne BBQ-kyllinger at sprede sig over området, hvilket fik beboerne af huse. De stillede sig i kø, og en efter en fik de en pose med en grillkylling, pommes frites og sodavand med sig.

Linda Tornøe brugte sin lillejuleaften på at lave mad til de 24 beboere på Forsorgscenter Sydfyn. Foto: Michael Thorbjørnsen

Desuden fik de en mulepose med varme vanter og en hue til vinteren samt et mundbind i stof, som var sponsoreret af henholdsvis Cramer Sale på Ålandsvej 2 og af Billigetshirt.dk.

Fakta på Nyborgvej havde sørget for de gratis sodavand.

- Jeg kan bare godt lide at hjælpe andre, som måske ikke har det helt nemt. Jeg finder det vigtigt at hjælpe andre, og da jeg har tiden og overskuddet til det, gør jeg det meget gerne, fortæller Linda Tornøe, som også har givet 12 gavekort til Røde Kors' julehjælp, ligesom hun lejlighedsvis giver gratis mad til beboerne på tre af byens plejecentre.

Lars (tv) og Rune, ansatte på Forsorgscenter Sydfyn, takkede på vegne af beboerne Linda Tornøe og Guldkyllingen for den gratis mad lillejuleaften. Foto: Michael Thorbjørnsen

Linda Tornøe serverede den 1. maj sine første grillkyllinger i Guldkyllingen, som har fast plads på p-pladsen ved Fakta på Nyborgvej. Det blev hurtigt en så stor succes, at hun efter sommerferien købte endnu en foodtruck, som i løbet af ugen parkerer og tilbyder mad forskellige steder på Sydfyn.

- Jeg har for nylig købt min tredje foodtruck, så nu kan jeg komme ud til flere steder, fortæller Linda Tornøe, som nu har et par ansatte, der hjælper hende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce