Annonce
Ugeavisen Svendborg

GOG cykler sæsonen i mål og siger farvel til spillere

Det traditionsrige ”Tour de GOG”-sponsorcykelløb gennemføres den 9. juni. Det vides endnu ikke, om GOG-direktør Kasper Jørgensen (i gult) selv tager en sadel. Arkivfoto
Alle interesserede kan følge Tour de GOG, deltage i konkurrencer og bestille en GOG-menu.
Annonce

Fyn: Håndbold betyder selvsagt alt i GOG, men cykling spiller også en væsentlig rolle. Hvert eneste år trampes der i pedalerne for håndbolden i Gudme til cykelsponsorløbet Tour de GOG, hvor der gang på gang samles et stort beløb ind til klubben. I år skulle det have været den 7. marts i forbindelse med ligakampen mellem GOG og KIF Kolding. Men coronakrisen sendte tilskuerne ud af hallen og med dem også Tour de GOG. - Det var selvfølgelig enormt ærgerligt. Tour de GOG er en fed event og en sjov tradition, vi har i klubben, som samtidig også har stor betydning for vores økonomi, så det var, vi da kede af at skulle aflyse. Nu har vi fundet en ny måde at arrangere det på, så der stadig bliver kørt på cykel, og hvor alle kan følge med hjemme fra stuen. Opbakningen til ideen har virkelig været stor, fortæller GOGs direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Afvikles den 9. juni

GOG har valgt at gennemføre Tour de GOG den 9. juni kl. 19 til 21 hos AV Center Odense. Ud over cykelløbet vil der være forskellige indslag og konkurrencer i løbet af de to timer. Der vil være interviews med GOGs direktør Kasper Jørgensen om status i klubben lige nu. Og så skal klubben sige farvel til de spillere, der stopper i klubben. I den forbindelse vil blandt andre anfører Lasse Kronborg og Lasse Møller kigge forbi.

- Og så vil der også være en lille overraskelse til dem, der kigger med, som vi håber vil skabe glæde blandt vores fans, siger Kasper Jørgensen.

- Flere af vores madpartnere, Kokken & Jomfruen, Restaurant Svendborgsund & Annes Bøfhus Svendborg, har meldt sig på banen og lavet madpakker til favorable priser, så man kan bestille mad og nyde den foran skærmen, mens man følger aftenens underholdning. Så en GOG-aften med en GOG-menu, tilføjer Mads Bruus, der er kommerciel chef i GOG.

Annonce

Følg gratis med via link

Du kan følge Tour de GOG online via et link, der senere offentliggøres på GOGs hjemmeside og Facebookside. Det er gratis og alle er velkomne. - Vi håber, det kan blive en festlig afslutning på sæsonen, og når vi nu ikke har mulighed for at mødes til håndbold, så håber vi rigtig mange vil bruge et par timer hjemme i stuerne, følge vores arrangement og sige pænt tak til alle for sæsonen 2019/20, opfordrer Kasper Jørgensen i pressemeddelelsen. Aftenen vil også byde på offentliggørelse af vinderen af GOG Håndbolds billotteri, og der vil være afslutning på en trøjeauktion - man kan stadig gå på odendo.dk/gogsport og byde på en af spillernes originale spillertrøjer fra sæsonen 2019/20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce