Annonce
Ugeavisen Svendborg

Grammynomineret guitarist: Svendborg-musiker spiller koncert i forsamlingshuset

Jens Lysdal spiller koncert i Svendborg Forsamlingshus. PR-Foto
Annonce

Svendborg: Fredag d. 14. august er der mulighed for at opleve en af Danmarks store sangskrivere og musikere, Jens Lysdal, i Svendborg Forsamlingshus på Lundevej 2 i Svendborg.

Jens Lysdal er en af de få danske komponister, der har været nomineret til en amerikansk musikpris Grammy.

Jens Lysdal er nu i gang med sit ottende album, der er hans første hele album på dansk, og det kunne derfor være en kærkommen mulighed for at give et uddrag fra albummet til koncerten. Desuden har Jens Lysdal også del i fire sange, der er med i den næste udgave af Højskolesangbogen, så sangmaterialet skorter det ikke på.

Med sig til koncerten i Svendborg har han herboende bassist, Jacob Falgren, der i øvrigt spiller med Savage Rose, Trentemøller, James Morrisson, Søren Huss, Bisse og Pernille Rosendahl.

Jens Lysdal er oprindelig fra Svendborg, og der vil nok være nogle i musikermiljøet, der husker ham tilbage fra KlosterMoster-dagene. Allerede dengang var han en blændende guitarist.

På grund af corona-restriktioner sælges der et begrænset antal billetter til koncerten, og en stor del af dem er allerede solgt. Jens Lysdal har imidlertid indvilget i også at spille en eftermiddagskoncert samme dag, fredag d.14. kl.16.30, hvis der er interesse for det.

Billetter koster 160 kroner og kan købes på www.svendborgforsamlingshus.dk

Når aftenkoncerten er udsolgt, bliver der mulighed for at skrive sig på ventelisten til en evt. eftermiddagskoncert

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce