Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gratis koncert: Konservatorieuddannede musikere spiller på violin og harmonika på Lille Torv.

Begge er uddannet på konservatoriet i København. Han bor i Svendborg, og hun bor i København, Snart kan du opleve Mette Smidl og Christian Søgaard spille udendørs midt i Svendborg. Og det er gratis. PR-foto
Annonce

Svendborg: Fredag 14. juni kl. 15 kan du opleve Mette Smidl og Christian Søgaard spille på scenen på Lille Torv i Svendborg.

Det ligger i forlængelse af Torvet, og her vil Mette Smidls melodispil på violinen blande sig med Christian Søgaards legende harmonika, og sammen tager de dig med på en forunderlig rejse på musikkens magiske vinger.

Sådan præsenteres koncerten i en pressemeddelelse.

- Skønne melodier fra Balkan, Sydamerika, Paris, Israel, Sverige og Danmark fortæller historier om livslyst og glæder, sorger og modgang. Musik er sproget uden grænser, og følelserne de samme hos alle mennesker i hele verden, hedder det videre.

Mette Smidl og Christian Søgaard er begge uddannet på musikkonservatoriet i København.

Det solide grundlag fra den klassiske musik smeltes sammen med mange års erfaringer fra orkestre indenfor folkemusikken og som teatermusikere.

Mette Smidl, der bor i København, er kendt fra Trio Klezmer, Mazel, Donau Swing, Odense Teater, Riddersalen og Østre Gasværk.

Christian Søgaard, der er fra Bagværd og bor i Svendborg, kendes fra Povl Dissing Trio, Rasmus Lyberth Band, Miriam Mandipira og trioen, der bærer hans eget navn: Christian Søgaard Trio. /SH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce