Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gratis skoleforløb i spritnye lokaler for de hurtige

Kvit og frit:: Hurtige skoleklaser kan få et gratis skoleforløb i Naturamas nye undervisningslokaler. Pr-foto
Gratis undervisningsforløb til de hurtigste 40 skoleklasser i Naturamas spritnye og topudstyrede undervisningslokaler.

Svendborg:   Naturamas nye undervisningsfaciliteter rummer det nyeste indenfor AV-teknik og
masser af plads til, at børnene kan få oplevelser med de ægte naturgenstande, som Naturamas store magasiner råder over.

Nu har SEAF Fonden doneret 30.000 kroner som en åbningsgave til 40 undervisningsforløb for 0-3. og 4-6. skoleklassetrin i de nye lokaler.
- Der skal være en sammenhæng med skolernes undervisning og læseplaner. Derfor arbejder vi tæt sammen med de enkelte lærere, så eleverne kan få det bedst tænkelige udbytte af undervisningen.

- Bevillingen fra SEAF giver os mulighed for at afsætte ekstra ressourcer af, så vores forløb kan blive endnu mere målrettet de enkelte klassetrin. Vi er allerede i gang med de første bookinger og tilrettelæggelser, og vi glæder os meget til at få endnu flere i de kommende uger og måneder, siger formidlingskoordinator Kristian Mandrup Poulsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Forløbene, som bl.a. handler om dyr og planters tilpasning til forskellige miljøer,
udbydes med henblik på skoleåret 21/22 og kan bestilles allerede fra i dag. De hurtige kommer blandt de første 40 klasser, som får det kvit og frit takket være SEAF Fonden.

Naturama er, som det er de fleste bekendt, et moderne naturhistoriske museum, organiseret som en selvejet institution i Svendborg. Det er Naturamas mission at inspirere til bevarelse af naturen omkring os, gennem oplevelser, fascination og forståelse. Naturama har årligt 65.000 besøgende, heraf 30.000 børn og unge under 18 år.

Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond (SEAF) har til formål at støtte almennyttige til projekter, der bidrager til en innovativ udvikling på Sydfyn, herunder særligt på energi- og miljøområdet, samt at støtte idrætsmæssige, kulturelle og andre almennyttige formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Donation til flagallé

Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Ugeavisen Svendborg

Åben have på bakketoppen

Annonce