Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gratis udstilling ved Naturama

Fotoudstillingen ved Naturama består af 27 unikke naturbilleder taget i Danmark. Foto: Katrine Becher Damkjær
Onsdag blev en udendørs fotoudstilling sat op langs hegnet ved Naturama. Udstillingen er resultatet af en fotokonkurrence, som "Vores Natur" lavede sidste år.

Svendborg: Ræveunger, en sulten lappedykker og en stirrende skarv er blot nogle af de danske dyr, du kan møde, hvis du lægger vejen forbi Naturama på Dronningemaen.

Mens sneen væltede ned fra himlen, fik Naturama sat en ny fotoudstilling op langs deres hegn på Dronningemaen. Udstillingen er på en lille Danmarks-turné og står altså lige nu ved Svendborgs naturhistoriske museum.

Annonce

Mere end 20.000 billeder

Udstillingen er cremen af cremen af de mere end 20.000 naturbilleder fra over 10.000 forskellige steder i Danmark, der blev sendt ind til fotokonkurrencen "Vis os vores natur" i 2020; en fotokonkurrence der er en del af et partnerskab mellem De Naturhistoriske Museer, Friluftsrådet, Naturstyrrelsen og DR.

"Den vilde vidunderlige dyrequiz" hænger ved indgangen til Naturama, så besøgende kan teste deres viden under eller efter besøget ved udstillingen. Husk egen blyant eller kuglepen. Foto: Katrine Becher Damkjær

Ved indgangen til Naturama kan du finde en quiz, der handler om billederne i udstillingen.

Annonce

Tre måneder i Waders

En af fotograferne, ham der har fotograferet den stirrende skarv, hedder Mads Hagen, og han kunne, da fotoudstillingen i efteråret åbnede i Botansik Have i København, fortælle, at han hver dag i tre måneder havde iført sig waders og langsomt nærmet sig det sted, hvor skarverne tørrede deres vinger. Dækket af en form for flydende telt kunne han komme tættere og tættere på de store, sorte fugle.

Udstillingen kan ses frem til og med onsdag d. 3. marts, hvor den rykker videre til Jylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce