Annonce
Ugeavisen Svendborg

Guldkylling fejrer udvidelse med gratis mad til ældre

Linda Tornøe klar med kyllinger til beboerne på Frøavlen, som en medarbejder her modtager. Foto: Michael Thorbjørnsen
Linda Tornøe, indehaver af Guldkyllingen i Svendborg, fejrede indkøb af ny foodtruck med gratis mad til beboerne på Frøavlen
Annonce

Svendborg: I begyndelsen af maj åbnede Guldkyllingen for salg af spydstegte og gyldne BBQ-kyllinger fra en foodtruck på Faktas p-plads på Nyborgvej. Guldkyllingen har siden haft så stor succes, at indehaver, Linda Tornøe, nu har investeret i endnu en vogn.

- Jeg har efterhånden fået så mange opfordringer til at udvide min forretning, at jeg nu har gjort noget ved sagen. Jeg har derfor købt min anden foodtruck, som i løbet af en uge, på faste dage, kommer til stå i fem fynske byer, fortæller Linda Tornøe.

De fem byer er Faaborg, Nyborg, Rudkøbing, Ringe og Odense.

Da Linda Tornøe af gode grunde ikke kan være begge steder selv, har hun ansat en ynge mand, der skal hjælpe hende.

- Han passer og servicerer i første omgang vognen i Svendborg, mens jeg tager rundt på Fyn og får den nye foodtruck kørt ind, fortæller Linda Tornøe.

Hun fejrede indkøbet af den nye foodtruck ved mandag at donere gratis mad til 45 beboere og personalet på Plejecenter Frøavlen. 20 kyllinger og 30 kilo pommes frites blev leveret til beboerne.

- Jeg synes simpelthen, at vores ældre medborgere, og især beboerne på ældrecentrene, har været hårdt ramt under coronakrisen. De har således i lang tid måttet undvære besøg af deres pårørende, og det har rørt mit hjerte. Derfor ville jeg gerne give nogle af de ældre en lille opmuntring i form af en gratis grillkylling, forklarer Linda Tornøe.

Annonce

Eneste på Fyn

Linda Tornøe er 52 år, er født og opvokset i Nyborg, men har boet i Jylland i 15 år. Hun flyttede for to år siden til Svendborg for at være tættere på sin mor, der er bosat i Ringe.

- Jeg valgte Svendborg, fordi jeg altid har holdt meget af byen, og fordi jeg gerne vil have vand og natur omkring mig, begrunder hun.

Linda Tornøe foran sin nye og anden foodtruck, som på faste dage besøger hendholdsvis Faaborg, Nyborg, Rudkøbing, Ringe og Odense. Foto: Michael Thorbjørnsen

Linda Tornøe har i mange år arbejdet som tjener og i køkkener, også i en grillbar, fordi hun er glad for at lave mad og have med mennesker at gøre.


Jeg har efterhånden fået så mange opfordringer til at udvide min forretning, at jeg nu har gjort noget ved sagen. Jeg har derfor købt min anden foodtruck, som i løbet af en uge, på faste dage, kommer til stå i fem fynske byer.

Linda Tornøe


- Da jeg hørte om Guldkylling-konceptet, blev jeg ret begejstret, for det passede lige til mig. Konceptet indehaves af en mand i Østjylland, som lejer disse foodtrucks ud med forkøbsret, siger siger Linda Tornøe.

Der findes knap 20 Guldkyllinger rundt omkring i landet, og Linda Tornøe står bag de nu to første  på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce