Annonce
Ugeavisen Svendborg

Guldsmed vender tilbage til Skattergade

Guldsmed Tina Gjersen-Sav er tilbage med butik og værksted i Skattergade. Foto: Martin Randers
Tina Gjersen-Sav har etableret åbent værksted med salg af egne smykker.
Annonce

Svendborg:  Hun har tidligere haft butik og værksted i Skattergade 5 (åbnede i 2014), men rykkede så forretningen til først en og så en anden adresse i Korsgade, som hun lukkede (i 2018) for at få mere tid til sit håndværk. Nu er guldsmed Tina Gjersen-Sav så tilbage ved begyndelsen - i Skattergade, denne gang i nummer 34D med et åbent værksted.

- Her kan du indsnuse stemningen og se de håndlavede smykker. Jeg arbejder med stor passion for både håndværk og design. De udtryk, mine smykker får, er ofte krydret med finurlige detaljer. Nogle har bevægelige dele, andre er inspireret fra insekternes verden. Fælles for det hele er en stor kærlighed til guldsmedehåndværket og et nysgerrigt forhold til, hvad faget kan, fortæller Tina Gjersen-Sav i en pressemeddelelse.

- Jeg holder rigtig meget af at arbejde med forskellige udtryk, og derfor kan nogle af mine smykker være enkle og minimalistiske og andre være mere sprudlende, både i kompleksitet og farver, siger guldsmeden.

Annonce

Specielle fingerringe

I hverdagen arbejder hun bedst uforstyrret, så hun kan fordybe sig i håndværket.

- Men det er også dejligt at hilse på mine kunder og vise mine smykker frem for interesserede. Derfor åbnes værkstedsdøren for besøg onsdage og torsdage kl 11-16. Derudover er det muligt, efter aftale, at besøge mig på værkstedet, siger Tina Gjersen-Sav.

I disse uger er Tina Gjersen-Sav i gang med at modellere en serie af specielle fingerringe, som har et fælles udgangspunkt og en særlig fælles historie. Foto: Martin Randers

I disse uger er Tina Gjersen-Sav i gang med at modellere en serie af specielle fingerringe, som har et fælles udgangspunkt og en særlig fælles historie.


Jeg arbejder med stor passion for både håndværk og design. De udtryk, mine smykker får, er ofte krydret med finurlige detaljer.

Tina Gjersen-Sav


- Det er under udvikling og derfor lidt en hemmelighed endnu, men de færdige ringe vil kunne ses lidt senere på året, fortæller Tina Gjersen-Sav, der skaber smykker i både sølv og guld, og hun bruger gerne farvede ædelstene, kulturperler fra Tahiti, brillanter og forskellige diamanter.

- Jeg sælger gerne de smykker, jeg har lavet, men udfører ikke reparationsarbejder og modtager ikke bestillingsopgaver, siger Tina Gjersen-Sav.

Fingerring af Tina Gjersen-Sav. Foto: Martin Randers
Et smykke inspireret fra insekternes verden. Foto: Martin Randers
Smykke af Tina Gjersen-Sav. Foto: Martin Randers.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce