Annonce
Ugeavisen Svendborg

Håb, kærlighed og åndelig udvikling efter år i Kong Alkohols vold

Tine Kust, aktuel med ny bog. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Tine Kust, forfatter til den anmelderroste "Hvor går det hvide hen, når sneen smelter?" er igen bogaktuel. I den anledning signerer hun lørdag den 12. september fra 11 til 13 sin nye bog "Med hjertet som adresse" i Bog og Ide i Svendborg.

Tine Kust, som tidligere har boet i Vester Skerninge, men nu er rykket lidt op ad kysten til Fåborg, leverer "Med hjertet som adresse" en beretning om det kriseramte skeletterede menneskes kamp for ny eksistens og ikke mindst søgning efter en dybere, eller måske en højere, sammenhæng i alt. Er der en Gud i himmelen, og ligefrem en mening med galskaben?

Bogen er også forfatterens beretning om sin egen tilbagekomst til en normal tilværelse efter overstået minnesotabehandling og slemme forudgående år i Kong Alkohols vold. Det er ikke lette odds, hun og hendes lige er oppe imod. Fra behandlingsstedet for sygdommen alkoholisme ved hun, at en tredjedel af patienterne vil klare sig, en tredjedel må i en tilbagefaldsbehandling og at den sidste tredjedel vil drikke igen. Ofte med døden til følge.

Men det er også beretningen fra ”næsten over kanten” om nye venskaber, et specielt fællesskab, om håb, glæde, kærlighed og taknemmelighed, samt søgen efter mental og åndelig udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce