Annonce
Ugeavisen Svendborg

Høretab: Få kunstig intelligens og 12 millioner lyde i ørerne

Selvom det meste af landet er coronalukket, så tilbyder Mette Vergo, hørespecialist i Audika i Korsgade, stadig høreprøver efter aftale. Foto: Michael Thorbjørnsen
Hørespecialist Mette Vergo fra Audika i Svendborg er klar til at putte både kunstig intelligens og 12 milloner hverdagslyde ind i ørerne på sine kunder.

Svendborg: Det kan være svært at forlige sig med, at ens hørelse ikke helt er, hvad den har været og pludselig at skulle vænne sig til et liv med høreapparater.

Ikke desto mindre viser tal fra Høreforeningen, at det er realiteten for hver sjette dansker over 18 år. Heldigvis har teknologien og ikke mindst dansk forskning gjort det muligt at få hjælp til nedsat hørelse ved brug af høreapparater, og nu kan borgere i Svendborg se frem til at få adgang til det første høreapparat i verden, som giver hjernen det komplette lydbillede.

Hos Audika i Korsgade kan man som nogle af de første i verden få adgang til alle de hverdagslyse, man har brug for for at kunne høre naturligt.

Ifølge dem lokale hørespecialist, Mette Vergo, giver dette en unik lytteoplevelse, som ikke kun har fokus på tale, men i lige så høj grad på andre lyde.


Vi ved godt, at vi mennesker har en stolthed over for ting som vores hørelse, hvorfor det kræver mod og tilvænning at tage det første skridt. Derfor tilbyder vi også vores kunder at få lov til at teste høreapparaterne i 30 dage, før de beslutter sig for et eventuelt køb.

Mette Vergo


- Vi ved, at der er rigtig mange danskere, der lider af høretab, og det nedsætter livskvaliteten betydeligt. Før i tiden har høreapparater hjulpet folkmed at reducere støj, så det har været nemmere at høre folk tale. Dette er også en del af Oticon More, men som navnet antyder, så kan det mere end det.

- Hvor andre apparater i dag kan skelne mellem 50-100 lyde, kan den nye teknologi genkende 12 millioner hverdagslyde og støtte hjernen til at skabe en langtstørre lydbillede, forklarer Mette Vergo i en pressemeddelelse.

Annonce

Hørecentre åbent under coronanedlukning

På trods af nedlukninger, restriktioner og andre konsekvenser som følge af coronavirussen har Audikas hørecenter i Korsgade 15 fortsat åbent, og man kan, hvis man bestiller tid, besøge butikken, få en gratis konsultation og se nærmere på de nye høreapparater.

Ifølge Mette Vergo skal man ikke tøve med at gøre noget ved sit høretab.

Mette Vergo og Audika i Korsgade er forhandler af Oticon More, som kan genkende 12 millioner hverdagslyde og støtte hjernen til at skabe en langtstørre lydbillede. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Vi ved godt, at vi mennesker har en stolthed over for ting som vores hørelse, hvorfor det kræver mod og tilvænning at tage det første skridt. Derfor tilbyder vi også vores kunder at få lov til at teste høreapparaterne i 30 dage, før de beslutter sig for et eventuelt køb.

Høreapparatet Oticon More, der kan afprøves hos Audika i Korsgade. Pr-foto

- Vores erfaring siger, at når man kommer over den første barriere og får foretaget en høretest, opdager man hurtigt den enorme positiveeffekt, som høreapparater har på hverdagen og livskvaliteten, siger Mette Vergo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce