Annonce
Ugeavisen Svendborg

Handl Lokalt: Service og vejledning er en del af butiksoplevelsen

God service er vigtig for kundeoplevelsen, og det er man klar over i Sporten på Centrumpladsen i Svendborg, som to år i træk vandt en statuette i Best of Svendborg for sin service. Arkivfoto: Knud Mortensen
Faguddannet personale gør en forskel, når du skal handle. Både for kokken og gør-det-selv’eren og alle vi andre er der hjælp at hente
Annonce

Svendborg: Hvor længe skal jeg give lammekøllen på grillen? Hvilken sko passer bedst til min løbestil? Kan planten tåle skygge, og hvor meget skal den vandes? Jeg var glad for denne krimi - har du andet i den stil?

Der er rigtig mange købssituationer, hvor det er af stor værdi at kunne spørge fagfolk til råds. Særligt ved køb, hvor man er en smule på udebane og ikke har de store erfaringer, er rådgivningen fra personalet en del af gevinsten. Det kan være i byggemarkedet, hvor man kan få gør-det-selvtips; i delikatessen eller vinbutikken, der kan rådgive om sammensætning af menu; møbelforretningen, der kan vejlede om indretning eller outdoor-specialisten, som er skarp på telte og vandrestøvler.

Faguddannet personale har som oftest også fingeren på pulsen i forhold til trends og tendenser og nyheder på vej. De kan også være en god hjælp til at dele andre kunders erfaringer med produktet – er et produkt pillet af markedet på grund af en stribe reklamationer, så kan du stadig finde det på nettet til billig pris, men i butikken kan du få forklaringen på, hvorfor den er billig!

Som kunde kan man roligt forvente, at personalet gerne vil bruge tiden på at hjælpe og vejlede. Og som regel er de selv passionerede brugere af de varer, de har på hylderne. Det gør dem til gode sparringspartnere, som ikke bare vil sælge hvad som helst, men søger dialogen om den bedste løsning til dit behov og ønsker og matcher den med budgettet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce