Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hektiske 10 dage: Jonas blev far til søn og ny Spar

Jonas Tingholm Frimann i sin nye og næsten 800 kvadratmeter store Spar-supermarked i Nordre Park på Mølmarksvej. Foto: Michael Thorbjørnsen
Købmand Jonas Tingholm Frimann har på Mølmarksvej, i den nye Nordre Park, åbnet et 800 kvadratmeter stort Spar-supermarked med åbnet hver dag - også til jul og nytår.

Svendborg: Købmand Jonas Tingholm Frimann, som først på året overtog overtog Spar-forretningen på Mølmarksvej efter Arne Petersen, har haft nogle travle uger. Mens han sidst i november lukkede sin gamle forretning ned for at genåben den 25. november i helt nye og større rammer i Nordre Park (hvor Nordre Skole tidligere lå) var hans kone gravid i 9. måned - og 10 dage efter butiksåbningen blev han far til en søn, sit andet barn.

- Jo, der har været noget at se til, men jeg kan takke både gode kolleger og en forstående hustru for at tingene, både fødsel og butiksåbning, forløb helt efter planen, siger købmanden, som efter en kort barsel nu er klar til nye og travle dage.

- Jule- og nytårshandlen står for døren, og da vi her har åbent hver dag, forudser jeg et stort rykind i butikken, siger han.

Annonce

Spar på Mølmarksvej har således åbent hver dag fra 6.30 til 22.30, dog til 15 både juleaftensdag og den 31. december.

Supermarkedet har også fået indrettet en delikatesse, hvor der kan købes varme retter. Foto: Michael Thorbjørnsen

Tre gange så meget plads

Den nyåbnede Spar er på hele 800 kvadratmeter med lager.

- Sammenlignet med den tidligere butik har vi her næsten tre gange så meget plads, som vi har brugt på at gå fra en mere kioskagtig butik til at være et decideret supermarked med fuldt sortiment med konkurrencedygtige priser samt en indbydende grøntafdeling, en convenienceafdeling og delikatesse med et stort udvalg af færdiglavet mad - og et større udvalg af kvalitetsoste fra et fynsk mejeri. Herudover har vi fået en afdeling med veganske og glutenfri produkter, oplyser Jonas Tingholm Frimann.

Lokaliteten for den nye Spar opfylder på mere end en måde ejerens drøm om at bygge noget op fra bunden.

- Butikken ligger jo i underetagen af en beboelsesejendom, og jeg tænker, at det er rigtig vigtigt, at vi møder de nye beboere og skaber et tilhørsforhold. Jeg har en masse planer for, hvordan vi kan komme tættere på hinanden; blandt andet vil jeg gerne lave nogle arrangementer med mad i fokus, ligesom jeg rigtig gerne vil have fokus på lokale varer i butikken.

Jonas Tingholm Frimann er lederuddannet i Coop, og han vendte efter fire år i København, hvor han har været franchiseejer af en større 7-Eleven, for et år siden tilbage til fødeøen Fyn med sin kone.

Selvom planerne er mange, og det "klør i hænderne for at komme i gang", som Jonas Tingholm Frimann siger, er det et andet arbejdsliv end det københavnske, Spar-ejeren nu praktiserer.

- Jeg har overladt en del arbejde til min daglige leder. På den måde får jeg en helt anden frihed, tid til fordybelse - og til at være hjemme i ordentlig tid og være sammen med vores to børn, siger købmanden.

Jonas Tingholm Frimann foran sin nye Spar, som er en integreret del af Nordre Park på Mølmarksvej. Foto: Michael ThorbjørnsenAnnonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce