Annonce
Ugeavisen Svendborg

Helt speciel sæson: 50 år med Margit Lolk Bevægelse

Qigong med Margit Lolk i Christiansminde. Arkivfoto: Roland Petersen
Margit Lolk Bevægelse kan 5. oktober fejre 50-års jubilæum. Kommende sæson i Svendborg Sund og Glad bliver helt speciel, lyder det fra Margit Lolk.
Annonce

Hold da op, det har været/er en fantastisk rejse. Tænk, at man kan komme til at elske noget så meget, som man engang hadede ligeså meget - ved en tilfældighed.

Margit Lolk


Svendborg: Efter en travl sommer, hvor Svendborg Sund og Glad havde arrangeret gratis Qigong med Margit Lolk på stranden i Christiansminde, rykkes undervisningen nu indendørs i lokalerne i Bagergade 67d, hvor Margit Lolk har tre hold.

Holdene begynder i uge 39, hvor der mandag skulle have været et ”Glad Bevægelses hold”, men på grund af Covid19 er holdet ændret til et Qigong-hold og tidsrummet bliver i stedet klokken 13.30-14.25, da rummet er for lille til, at man kan bevæge sig rundt. Qigong foregår på samme sted og med ansigtet i samme retning.

Onsdag er der Senior Qigong kokken 15-15.55.  Til ”Qigong, De fem Tibetanere og afspændings”-holdet onsdag klokken 16-17.30, skal deltagerne selv medbringe liggeunderlag. Foreningen overholder naturligvis coronarestriktionerne, hvilket betyder, at der kun må være højest 12 deltagere på hvert hold.

Annonce

50-års jubilæum

- Jeg glæder mig som sædvanlig til at se mine elever igen, men sæsonen 2020/21 bliver naturligvis helt speciel for mig, da det i år er 50 år siden, jeg stod foran mit første hold gymnaster i Tåsinge Gymnastikforening - og hold da op, det har været/er en fantastisk rejse. Tænk, at man kan komme til at elske noget så meget, som man engang hadede ligeså meget - ved en tilfældighed, siger Margit Lolk i en pressemeddelelse.

I forbindelse med Margits jubilæum 5. oktober arrangerer foreningen forskellige foredrag og workshops i Borgerforeningen - Kulturhus Svendborg.

Tirsdag 6. oktober kommer den tredobbelte Europamester i kampsport sifu Torben Rif med foredraget ”GIV SLIP” - en personlig historie, der handler om Torbens uendelig jagt efter medaljer, titler og anerkendelse. Early Bird tilbud kun 97 kroner.

Søndag 1. november er der Qigong workshop med sifu Torben Rif - en af Europas allerbedste mestrer med mere end 30 års erfaring, som underviser i Tai Chi og Qigong.

Søndag 15. november kan man møde vægttabs- og livskvalitetsekspert Luuna Sommer som med foredraget ”SLANK FOR ALTID – forstå din biokemi” fortæller om, hvordan hun fandt et system, som virker. Tag med på hendes fantastiske forvandlingsrejse, hvor hun tabte 18 kilo og stadig holder vægten. Early Bird tilbud 97 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

"Bølge" af ny bykunst

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce