Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Klaus Nielsen, indehaver af Svendborg Skotøjsmagasin i Møllergade, inviterer fredag den 6. november til demodag på sko fra New Feet. Arkivfoto

Svendborg: Det danske skofirma New Feet Medical Footwear laver fodtøj til mennesker med gigt, diabetes eller følsomme fødder, og fredag den 6. november vil en konsulent give gode råd og vejledning til kunder med følsomme fødder i Svendborg Skotøjsmagasin i Møllergade i Svendborg.

- New Feet har stor fremgang og succesen skyldes, at New Feet fodtøj virkelig gør en forskel for fødderne, fortæller Klaus Nielsen, indehaver af Svendborg Skotøjsmagasin.

- New Feet er yderst komfortabelt fodtøj - designet ud fra ortopædiske traditioner. Der er lagt stor vægt på sunde og holdbare materialer og designet er enkelt og tidsvarende. Kollektionen kan bruges ud af æsken som alt andet fodtøj, men i design og konstruktion er der taget hensyn til, at professionelle behandlere kan justere fodtøjet, så brugere med specielle problemer hurtigt kan blive mobile igen, forklarer Klaus Nielsen.

En af sæsonens nyheder fra New Feet. Pr-foto: Jakob Lerche

New Feet fremstilles udelukkende i EU - hvilket giver forbrugeren garanti for, at produktet er fremstillet på en måde, der lever op til etiske, sociale og miljømæssige standarder.

- New Feet anvender skind, der er garvet efter EU's normer. og inde i skoen - hvor materialerne er tættest på huden - er foret Øko-Tex 100 certificeret, siger Klaus Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce