Annonce
Ugeavisen Svendborg

Holms vigtigste opskrift

Michèle Bellaiche, tv-vært og foredragsholder, var taget fra hovedstaden til Sydfyn for at ønske sin gamle tv-makker fra Go' Morgen- og Go' Aften Danmark på TV2 tillykke med den nye bog. Foto: Michael Thorbjørnsen
Den personlige fortælling, de 80 opskrifter og 10 træningsøvelser, der har fået Claus Holm til at tabe sig omkring 20 kilo, udkommer nu med titlen "Sund livsglæde - mit livs vigtigste opskrift".
Annonce

Svendborg: Den kendte tv-kok Claus Holm, som privat er bosat i Rantzausminde, var nær ved at miste livet i 2018 på grund af overvægt og alt for meget fart over feltet.

Claus Holm har, som en del af sin kur, netop været på en 100 kilometer lang gåtur, og historier herfra måtte guldsmed Jens Christian Møller (tv) og Jesper Rosener, direktør i Jysk Fynske Medier, lægge ører til. Foto: Michael Thorbjørnsen

Sådan skulle det ikke være, besluttede Claus Holm, der sagde ja til at deltage t TV2's  program ”5 fede kokke”, der følger en hudløs ærlig Claus Holm, der får hjælp af den personlige træner Mark Abildhauge. Ærligheden afspejles også i kokkens nye bog, "Sund livsglæde - mit livs vigtigste opskrift", som mandag blev præsenteret ved et pressemøde i "Annes Bøfhus" i Gerritsgade (Jensens Bøfhus),  som drives af Claus Holms hustru, Anne Holm.

Bogens tekster og billeder følger Claus Holm i både træningslokalet og på gåturene med hunden og hustruen. For uden Anne Holm og hunden Carlo er det ikke sikkert, Claus Holm havde bevaret motivationen til at finde og holde fast i den sunde livsglæde.

Med bogen får læseren også 80 sunde, nemme og smagfulde opskrifter fra Claus Holm og træningsøvelser fra Mark Abildhauge, men den allervigtigste opskrift i bogen er ifølge Claus Holm, den meget personlige fortælling, han indleder bogen med:

“Helt ærligt, den bedste opskrift, jeg kan give dig, er fortællingen om mit eget liv, som bogen indledes med. For det viser, at du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke. Den inspiration håber jeg at kunne give videre til bogens læsere.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Ugeavisen Svendborg

Dorf på Strandlyst

Annonce