Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hurtig og effektiv dampning af tøj

Stinna Skovgaard Nielsen vil de kommende dage i Kop & Kande i Svendborg vise interesserede, hvordan en steamer fungerer. Privatfoto

Svendborg: Stinna Skovgaard Nielsen, 25 år og elev i Kop & Kande, Møllergade 8 i Svendborg, afholder fagprøve i butikken fra den 5. til 8. maj med fokus på hurtig og effektiv dampning af tøj.

- I min fagprøve har jeg valgt at have fokus på tre forskellige Philips Steam & Go-produkter: En god, en bedre og den bedste model. En tøjsteamer damper tøj uden at skulle forberede for meget, for du fylder blot vand i tanken, tænder for knappen og begynder at dampe.

- Disse steamere er gode til både opfriskning af tøj, duge og andre tekstiler og kan i mange tilfælde erstatte strygningen.

Annonce

- Skal du på weekendtur, eller et smut hjem og besøge familien, er en steamer nem at have med, da de ikke fylder særlig meget, skriver Stinna Skovgaard Nielsen i en pressemeddelelse.

Der vil de kommende dage være ekstra gode tilbud på produkterne, lidt godt til ganen samt konkurrencer på Kop & Kande Svendborgs side på Facebook.

Stinna Skovgaard Nielsen vil selv være at finde i butikken hele ugen, hvor hun laver demo hver dag, både ude og inde i butikken.

- Mangler du den perfekte gave til Mors Dag søndag den 9. maj, så kig forbi og lad dig inspirere, opfordrer Stinna Skovgaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce