Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hvor skal vi hen, du? Sydfynsk orienteringsløb i coronatilpasset form

Orienteringsløbsserien Sy'Fyns 5-daw's gennemføres i 2021 i coronatilpasset form. Foto: Preben Madsen/Ritzau Scanpix

Svendborg/Højes Riis/Lakkendrup: Nu vil alle - både prøvede og uprøvede - kunne give sig i kast med at løbe orienteringsløb.

Det sker, når orienteringsløbsserien "Sy'Fyns 5-daw's" skydes i gang.

Henover fem tirsdage i april og maj vil løbet blive gennemført i "coronatilpasset form", som det hedder i en pressemeddelelse fra Svendborg Orienteringsklub.

- I orienteringsløb løber man ikke side om side, da man ikke starter samtidig, og det er heller ikke sikkert, folk vælger samme rute fra post til post, forklarer formand Leila Damkjær Pedersen, som siger, at sporten af samme årsag ikke har været nær så hårdt ramt af nedlukningerne.

- Vi savner at stå i flok før og efter løbene og være sociale, men ellers har det fungeret fint med print-selv og ingen berøring af posterne, lyder det fra formanden.

Første løb finder sted i skoven Højes Ris ved Lunde den 20. april, mens de følgende afdelinger er i Lakkendrup den 27. april, to byløb i Svendborg Øst og Vindeby den 4. og 11. maj, inden det afsluttende løb den 18. maj i Hallindskoven.

Løbet er tilgængeligt for alle, og for at deltage printer man blot sit eget kort fra hjemmesiden SvendborgOK.dk og starter, når man selv synes, det passer; bare det er i tidsrummet mellem klokken 17.00 og 18.30 på løbsdagen.

En chip kan lejes af klubben, mens træner Jes Barkler er klar til at hjælpe med det praktiske og kan kontaktes på telefon 27 38 90 22. /heng

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce