Annonce
Ugeavisen Svendborg

- Hvorfor får vi ikke Ugeavisen Svendborg?

Michael Thorbjørnsen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Vi har på avisen i de seneste par uger fået mange henvendelser fra læsere, som ikke kan forstå, at Ugeavisen Svendborg ikke er at finde i deres postkasse.

Jeg har tidligere på denne plads givet forklaringen, ligesom vi i annoncer har fortalt om baggrunden, men jeg gør det gerne igen:

I sommerperioden får husstande, som normalt modtager to ugeaviser, kun én ugeavis. Det betyder for eksempel, at borgere i Stenstrup i disse uger kun modtager Midtfynsposten og ikke Ugeavisen Svendborg, og at borgere på den sydlige del af Tåsinge kun modtager Øboen og ikke Ugeavisen Svendborg.

Ordningen gælder i øvrigt for alle 60 ugeaviser i Jysk Fynske Medier og er del af en sparerunde. Om ordningen gentages til næste sommer, er endnu ikke besluttet, men på baggrund af de rigtig mange henvendelser fra borgere, der er kede af ikke at modtage Ugeavisen Svendborg, så vil mit råd til ledelsen da være ikke at gentage den øvelse, hvilket jeg på vandrørene i koncernen også har fået delvist bekræftet.

Selvom jeg helst var fri for at høre fra vrede og skuffede læsere, så er jeg på en måde glad for, at Ugeavisen Svendborg er savnet. Det er nemlig sjældent, jeg får reaktioner fra læsere vedrørende indhold og kvalitet, så jeg kan godt blive i tvivl om, hvor meget, og hvor ofte avisen læses. Men når Ugeavisen Svendborg så udebliver fra postkasserne, er fanden åbenbart løs i Laksegade, hvilket jo må være en indikation på, at avisen rent faktisk læses af rigtig mange. Det er jeg da også blevet bekræftet i gennem samtaler med flere af vores kernelæsere i sidste uge, som samstemmende fortæller, at de er godt tilfredse med avisens redaktionelle indhold, men også nærlæser annoncerne og bruger de gode tilbud fra vores annoncører.

Største utilfredshed over den manglende avis, ja enkelte var decideret vrede, har vi oplevet fra borgere i Stenstrup, og derfor har vi nu lavet en aftale med Dagli' Brugsen i Stenstrup, som i denne periode modtager 200 aviser hver uge til uddeling.


Når Ugeavisen Svendborg udebliver fra postkasserne, er fanden åbenbart løs i Laksegade, hvilket jo må være en indikation på, at avisen rent faktisk læses af rigtig mange.

Fra kommentaren


Om et par uger vender Ugeavisen Svendborg så tilbage til alle sydfynske postkasser, men hvis du indtil da stadig vil læse med, så kan du se de fleste artikler på www.uas.dk. Her kan du også downloade hele avisen, hvilket også er muligt via vores side på Facebook. Du kan også, hvis du har din gang i Svendborg, kigge forbi avishuset i Sankt Nicolai Gade 3, hvor der står ugeaviser til fri afhentning i vores indgang.

Nu vil jeg så holde tre ugers sommerferie (med den digitale udgave af Ugeavisen Svendborg). I mit sted vil journalist Martin Rask overtage kommandoen, så tag godt imod ham - og må jeg benytte lejligheden til at ønske alle andre en god ferie:)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce