Iført bronzefarvet jakkesæt og perlehalskæde: Dennis Jeremiassen har overtaget bageri i Møllergade i Svendborg
Det skal være en fest at gå på arbejde. Eller det må tøjet i hvert fald gerne afspejle, mener Dennis Jeremiassen, der har overtaget bageriet med det dækkende navn Bageriet i Møllergade. - Jeg arbejder så meget, så hvis jeg vil have mit eget tøj på, må jeg bruge det på arbejdet, siger han. Dennis overtager officielt Bageriet 1. december.
Dennis Jeremiassen er den nye ejer af Bageriet Aps på Møllergade i Svendborg. Foto: Rebecca Rønnest Storgaard Madsen.
Udstillet bagværk, er det man møder, når man står ude foran Møllergade 87. Foto: Rebecca Rønnest Storgaard Madsen.
Dennis Jeremiassen nyder, at han kan drikke et glas vin på arbejdet. Han er vild med at være sin egen chef. Foto: Rebecca Rønnest Storgaard Madsen.
Dennis Jeremiassen har lavet en lineal ud fra en fodliste fra Silvan. Den skal han bruge til at måle croissantdejen, når han på et tidspunkt vil udvide butikken og lave mandelcroissanter. Foto: Rebecca Rønnest Storgaard Madsen.
Dennis Jeremiassen kokkerer selv rødkålskimchi, som er gærede grøntsager, og så laver han Mezcal, som er en slags smør lavet på tequila. Det bruger han han oven på sit færdigbagte surdejsbrød. Foto: Rebecca Rønnest Storgaard Madsen.
Nu skal surdejen står og om en time, skal Dennis Jeremiassen igen vende den, så dejen ikke få luftbobler og skal smides ud. Dennis er vild med surdej, da han mener, at gær, som der ofte er i bagværk, får maven til at virke oppustet. Derfor bruger han ikke gær i sine opskrifter. Foto: Rebecca Rønnest Storgaard Madsen.