Annonce
Ugeavisen Svendborg

International håndværkerkæde til Svendborg: Würth åbner butik på Odensevej

Det er i Autohuset Kronbjergs tidligere biludstilling, at Würth åbner en 500 kvadratmeter stor butik i første kvartal 2021. Foto: Michael Thorbjørnsen
Würth åbner i første kvartal 2021 butik på Odensevej med mere end 5000 varenumre til lokale håndværkere.

Svendborg: Siden Autohuset Kronsbjerg i foråret flyttede fra Odensevej til Grønnemosevej, har lokalerne, både værksteder, kontorer og udstillingshal, stået tomme, men nu kommer der igen liv i en del af komplekset.

Den tyske håndværkerkæde Würth har nemlig overtaget de tidligere udstillingslokaler ud mod Odensevej og åbner i første kvartal i 2021 en butik på cirka 500 kvadratmeter.

- Bygningerne bliver delt op, så vi får altså ikke noget med bilforhandlerens tidligere værksteder at gøre, fortæller Rune Liljeroth, kædechef i Würth Danmark.

I den nye håndværkerbutik i Svendborg vil kunderne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, faktisk mere end 5000 varenumre, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Würth henvender sig primært til proff-kunder, men private er også velkomne.

- Vi er en forretning, der servicerer kunderne på fire platforme: De 300 kørende sælgere, netbutik, kundecenter med telefonsalg og så gennem de efterhånden 35 butikker, vi har i Danmark, oplyser Rune Liljeroth.

Hurtig service

En af koncernens største butikker er placeret i Odense, men alligevel har Würth valgt også at satse på Svendborg.

- Sydfyn er en egn i rivende udvikling, og den vil vi gerne være med til at understøtte og være en del af. Vores kørende sælgere har mange loyale kunder på Sydfyn, og dem vil vi gerne yde en ny og bedre service, så de hurtigt kan få fat i de varer, de står og mangler. Med åbningen af en butik i Svendborg sikrer vi, at vores kunder på Sydfyn i fremtiden kan få deres varer her og nu, forklarer Rune Liljeroth.

Würth-butikkerne i Danmark har dette udtryk. Pr-foto

Dermed følger Würth Danmark den strategi, der er lagt i hovedkontoret i Künzelsau i Tyskland: At der ikke må være mere end 20 kilometer til en Würth-butik. Derfor ekspanderer Würth med en lang række nye butikker både i Danmark og internationalt.

- I Europa åbnede Würth 11 nye butikker bare i september, og man forventer i Danmark at åbne yderligere tre-fem butikker i løbet af de kommende måneder, så vi er inde i en meget spændende og positiv udvikling, siger kædechefen.

Annonce

2-3 ansatte i opstarten

Rune Liljeroth oplyser, at man endnu ikke har ansat en butikschef, og at man til en start skal bruge to-tre yderligere ansatte, som skal rådgive kunderne, men også stå for kundearrangementer.

Store mærkater på vinduerne fortæller, at Würth nu kommer til Svendborg. Foto: Michael Thorbjørnsen

- Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt, så derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor for eksempel vores specialister i luft- og vindtæt byggeri, skudmontage eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange forskellige muligheder.


Sydfyn er en egn i rivende udvikling, og den vil vi gerne være med til at understøtte og være en del af. Vores kørende sælgere har mange loyale kunder på Sydfyn, og dem vil vi gerne yde en ny og bedre service.

Rune Liljeroth, kædechef


Würth-butikken på Odensevej får også salg et bredt sortiment i byggematerialer som fugemasse, dyvelteknik, sanitet, varme, el, brandsikring, samt dele og udstyr til autoværksteder.

Würth Danmark beskæftiger godt 500 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce