Annonce
Ugeavisen Svendborg

Intimkoncert i Svendborg Forsamlingshus: Hyldest til blueslegende

Uffe Steen og Perry Stenbäck gæster Svendborg Forsamlingshus den 19. juni til en hyldest af blueslegenden Stevie Ray Vaughan. Pressefoto.
Annonce

Svendborg: Kom til intimkoncert med to af landets allerbedste guitarister, når Stevie Ray Vaughan Tribute spiller i Svendborg Forsamlingshus fredag den 19. juni klokken 19.30.

Danske Uffe Steen har, ifølge en pressemeddelelse gennem mange år været en af landets mest anerkendte guitarister. Hans fantasifulde spil har sat nye standarder for, hvordan den elektriske guitar kan bruges. Han er venstrehåndet, men voksede op med en højrehåndsguitar, som han vendte og spillede med strengene modsat alle andre. Da det gik op for ham, at han havde vendt instrumentet på hovedet, havde han allerede udviklet sin egen unikke stil.

Perry Stenbäck har specialiseret sig i bluesrelaterede genrer, traditionel folkemusik og rootsmusik og har spillet alt fra klassisk og jazz til country og hard rock. Han er en efterspurgt session-spiller og har deltaget på over 150 plader blandt andet med Sebastian, Allan Olsen, Erann DD, Puma Hedlund, Rory Ellis & og Stine Michel.

De to guitarister bakkes op af Jens Kristian Dam på trommer, Henrik Kunz på bas, og Rasmus Stenholm på orgel. Bandet hylder den hedengangne blueslegende fra Texas, Stevie Ray Vaughan.

Der er plads til 40 siddende i henhold til retningslinjerne, og koncerten er støttet af Svendborg Musikudvalg og Fynske Bank. /hetja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce