Annonce
Ugeavisen Svendborg

Irske toner og pub-sange i Ribers Gård

Denis McLaughlin Irish Folk Trio spiller i Ribers Gård fredag den 14. august klokken 15. Fra venstre er det: Jens Holgersen, Denis McLaughlin og Pia Nygaard. Foto: Knud Mortensen
Annonce

Svendborg: Er man til irske rytmer, stille ballader og pub-sange, er det nok en god idé at dukke op i Ribers Gård fredag den 14. august klokken 15.

Her gæster Denis McLaughlin Irish Folk Trio nemlig den brostensbelagte gård i Møllergade 36.

Der er dømt irsk pub-stemning, hvor alle synger med, men der vil også være plads til intense øjeblikke, hvor de stærke historier griber en om hjertet, skriver trioen i en pressemeddelelse.

Denis McLaughlin er fra Derry i Irland, og bosatte sig i det sønderjyske for næsten 30 År siden. Denis synger både de stille ballader og de gode kendte pub-sange, som alle synger med på. Desuden giver han også flere bud på egne sange. Han akkompagnerer sig selv med guitar, oktav mandolin, banjo, bodhran og bones.

Med på scenen er den konservatorieuddannede violinist Pia Nygaard, der har fulgt Denis i de seneste otte år. Jens Holgersen, der blandt andet har været med i Dr. Rolf og Kanylerne, fuldender trioen med kontrabas.

Koncerten er en del af Svendborg Sommermusik og er gratis. Tilmelding er ikke nødvendigt. I forhold til at sikre den fornødne afstand for at minimere smitterisiko, så er det folkene fra Ribers Gård, der styrer, hvor mange der lukkes ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce