Annonce
Ugeavisen Svendborg

Italienske lækkerier på Danmarksvej

Casa della Mamma Mad og Vin er Beata og Jesper Nørgaards nyeste tiltag. Privatfoto
Casa della Mamma slå dørene op for nyt tiltag med italienske specialiteter og vin. Åbningsreception fredag den 20. november.
Annonce

Svendborg: Siden mamma Beata og hendes mand Jesper Nørgaard solgte deres forretning og vinbar i Møllergade i Svendborg i august, har ægteparret brugt tiden på at udvikle og sælge måltidskasser med fokus på Italien og dets mange retter. Nu er parret klar med endnu et tiltag: Casa della Mamma Mad og Vin.

På Danmarksvej 3 i Tved har de indrettet et inspirationscenter i form af en hyggelig lille butik, hvor alle de italienske produkter kan ses - og mange af dem kan smages. Inspirationscenteret har åbent fredag fra 10 til 18 samt lørdag fra 10 til 13.

Mamma Beata og Jesper har også planer vil også genoptage deres fredagsvinsmagninger, som bliver afhold fredag sidst på eftermiddagen.

- I Møllergade var vi mere en traditionel forretning med salg af italienske hverdagsprodukter. Nu har vi opgraderet og øget vores sortiment, så vi for eksempel har mange forskellige pestoer, oliven, økologiske pastaer, sovse, kødprodukter, kager, vine og meget mere. Derfor håber vi, at vores nye inspirationscenter vil resultere i mange glade ganer og spændende madoplevelser, fortæller Beata og Jesper Nørgaard i en pressemeddelelse.

Casa della Mamma Mad og Vin slår dørene op fredag den 20. november med en reception fra kl 14 til 18, hvor man byder gæsterne på et godt glas vin samt andre lækkerier fra hylderne.

Annonce

Måltidskasser til hele landet

Det var tilbage i midten af juli, at parret overtog lejemålet på Danmarksvej 3. Hertil importeres de italienske lækkerier, både mad og vin, som ompakkes til parrets andet fokusområde, måltidskasser, der leveres over hele landet.

- Når vores kunder tegner et abonnement på vores måltidskasser, modtager de en kasse hver fjerde uge og hver gang med nye italienske opskrifter fra de italienske regioner.

- Selvom vi importerer de fleste ingredienser fra Italien, benytter vi også lokale leverandører. Vi arbejder tæt sammen med Svendborg firmaet, Fyns Gourmetslagteri, som leverer vores kødpakker og vi køber også vores grøntsager fra danske leverandører. Det er for at sikre friskheden, forklarer Beata Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Annonce