Mia Lundshøj blev udfordret under coronakrisen, men fandt med Mias Ø nye veje og et spirende samarbejde.
Copy link address
Michael Spure Thorbjørnsen mith@faa.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Selvom coronakrisen var et stort benspænd, så har Mia Lundshøj, der står bag cateringvirksomheden Mias Ø, bevaret det gode humør og optimismen, hvilket blandt skyldes et spirende samarbejde med Egense Forsamlingshus. Foto: Carsten Bundgaard Andersen -
I sommerhavlvåret havde Mia Lundshøj mange bestillinger i Mias Ø, og hun håber, at der igen kommer godt gang i køkkenet, når den anden coronabølge forhåbentlig snart er overstået. Foto: Carsten Bundgaard Andersen -
En frokosttallerken til foråret og sommeren - fra Mias Ø. Privatfoto -
Vanilje parfait med lun kirsebær kompot, lynsyltede pærer og karamelliserede mandler - fra Mias Ø. Privatfoto -
Fra Mias Ø: Saltrimmet torsk med syltede æbler og fynsk rygeostcreme. Privatfoto -
Økologiske linemuslinger med skalddyrsbisque og urteolie - fra Mias Ø. Privatfoto -
Mia Lundshøj lavede blandt andet denne forret til en af sommerens selskaber. Privatfoto -
Marcipantærte med lokale brombær, mandelgranola og pæresirup - fra Mias Ø. Privatfoto