Annonce
Ugeavisen Svendborg

Jens stikker folk en plade

I år er plademessen i Svendborg mere lokal end set før. Vinylen, Hi-Fi Huset samt lokale sælgere er med. PR foto
Der er igen i år plademesse i Borgerforeningen. Her sættes en AC/DC-pladesamling bl.a. til salg.
Annonce

Svendborg: Lørdag den 21. marts er der plademesse i Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Arrangør er Jens Nicolaisen fra Glad Samler Records, og han garanterer, at musikelskere ikke kommer til at gå forgæves, uanset om de er til Beatles, Bee Gees eller Beastie Boys.

Plademessen bliver afviklet i den gamle teatersal i Borgerforeningen, og der vil være noget for enhver smag og pengepung. I år er Svendborg godt repræsenteret med private standholdere og pladeforretningen Vinylen samt Hi-Fi Huset. Sidstnævnte stiller op med en pladevasker fra Project Audio, Watson & Clearaudio, så det er muligt at høre, hvordan en lp kan lyde før og efter en rens.

- Og så bliver det helt store trækplaster, at en flot AC/CD-samling bliver sat til salg på messen. Der er originale australske tryk, hvor coveret er anderledes end på de europæiske tryk, maxier og billedplader. Der er helt sikkert titler, der sjældent sættes til salg her i landet, lover arrangøren Jens Nicolaisen fra Glad Samler Records, der også selv har en stand på messen.

Original australsk udgivelse af AC/CD: "Highway to Hell" med andet cover. Den er en del af en AC/DC-samling, der sættes til salg på messen.
Annonce

Spolebåndoptager

Ligesom sidste år vil der være Vintage Hi-Fi Træf ved siden af plademessen. Her vil udstillere præsentere en række af spolebåndoptagere, pladespillere, højttalere, forstærkere plus andet kram.

Svendborg Plademesse er åbent fra kl. 10 til 15. Der skal betales en lille entré for at komme ind./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce